Miért jobbak a gumilánctalpak a fém változatoknál?

2020 jan 7. | Vállalkozásoknak

Rendszeresen dolgozik kisebb méretű munkagépekkel, és gondoskodnia kell a biztonságos mozgásukról? Cserére vár az egyik mezőgazdasági vagy ipari jármű lánctalpa? Kiváló eredményt érhet el, ha a gumilánctalpak közül választ. Érdemes minél többet megtudnia arról, miért éri meg jobban a kiváló minőségű gumilánctalp alkalmazása, mint a fém változat használata.

A mezőgazdaság és az ipar területén többféle erőgépre, és speciálisan kialakított, kisebb-nagyobb teherbírású járműre van szükség. Ezek a szabad ég alatt, a különböző méretű földterületeken vannak üzemeltetve, ezért fontos, hogy strapabíróak legyenek, és jól ellenálljanak az időjárás viszontagságainak. Sok esetben nem a hagyományos kerekekkel, hanem lánctalpakkal működtethetők, mivel ezek a szerkezetek teszik lehetővé a biztonságos és megfelelő tempójú mozgást. Fémből készült és gumilánctalpak egyaránt beszerezhetők, így felmerülhet a kérdés, hogy miért érdemes a gumilánctalpak mellett dönteni.

  • Könnyebb, így csökkenti a munkagép önsúlyát
  • Egyszerűbb a gumi alkatrészek kezelése, cseréje
  • Olcsóbban beszerezhető
  • Jól ellenáll az időjárási viszontagságoknak
  • Erős és tartós

A gumilánctalp, az ékszíj és számos más nélkülözhetetlen alkatrész megvásárolható olyan szolgáltatónál, ahol hajtástechnikai elemek értékesítésével foglalkoznak. Fontos, hogy megbízható szakemberek tanácsát kérje, és kiváló minőségű terméket szerezzen be, mivel ettől függ a gép jó állapotának megőrzése is.

Erőátviteli termékek széles kínálatából választhatja ki a szükséges típust cégünknél, a TAGEX Hungária Kft.-nél! Több, mint 25 éve nyújtunk megbízható szolgáltatást. Bármilyen gép, jármű problémamentes üzemeltetéséhez keres gumilánctalpakat, ékszíjat vagy más alkatrészt, nálunk könnyen hozzájuthat. Informálódjon részletesen ezekről a www.tagex.hu internetes oldalon!

Jusson hozzá megfizethető áron a megfelelő gumilánctalphoz! Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy gördülékenyen, és minél könnyebben tudja a munkáját végezni! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-74-413-429-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a tagex@tagex.hu e-mail címünkre!