Miért jobb megoldás az elektromos fémszórás a hegesztésnél?

2019 okt 29. | Vállalkozásoknak

Szeretné a munkadarabok javítását költséghatékonyan megoldani? Olyan technika alkalmazására van szükség, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan vigyen fel fémet szinte bármilyen anyagra? Az elektromos fémszórás kiváló megoldást jelenthet, azonban fontos, hogy profikra bízza a feladat ellátását!

A különböző funkciót betöltő alkatrészek, a más-más anyagból készült munkadarabok a legtöbbször nélkülözhetetlenek egy-egy munkafolyamat során. A rendszerek működtetése csak akkor lehet gördülékeny és kifogástalan, ha minden oda tartozó elem a helyén van, és kiváló az állapota. Éppen ezért ha elreped, vagy sérül valamelyik részük, fontos, hogy minél hamarabb sor kerüljön a javításra. Ilyenkor a legtöbb embernek, így valószűnő, hogy Önnek is a hegesztés jut eszébe. Van ennél sokkal jobb megoldás is, ha fém felvitelére, csapágyak, hengerek, vagy éppen tengelyek javítására készül. Elektromos fémszórással eredményesebb lehet több szempontból:

  • Nem változik az anyagszerkezet az alacsony hőbevitel miatt.
  • A művelet során nem történik sérülés, lágyulás.
  • Gyorsan és költséghatékonyan kivitelezhető.
  • Igény szerint választható a rétegvastagság.
  • Többször ismételhető az eljárás.

Tehát ha elektromos fémszórással oldja meg a fémek felhordását, valamint a különböző felületek javítását, teljes mértékben elégedett lehet az eredménnyel. Az elektromos fémszórást követően akár azonnal beszerelheti az alkatrészt, nem szükséges meghatározott ideig várnia, mint a legtöbb technika alkalmazásának esetében.

Bármilyen anyagok fémmel való bevonására, vagy valamely alkatrésze gyors javítására van szükség, cégünk, a Weldtech Hegesztéstechnológiai Kft. vállalja a különböző ötvözetek fémszórását, hegesztését! Ha a munkadarab elrepedt vagy elkopott, mi rövid határidőn belül megoldjuk a problémát. Egyéni kérése alapján végezzük a munkánkat, elektromos fémszórás esetén teljesítjük akár a 69 HRC kemény réteg felszórását is. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.weldtech.hu internetes oldalunkon!

Növelje az alkatrészek élettartamát, és javítsa gyorsan, egyszerűen a munkadarabokat! Használja ki az elektromos fémszórás előnyeit, hiszen több szempontból jobb, mint a hegesztés alkalmazása! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-34-551-555-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a weldtech@weldtech.hu e-mail címünkre, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!