Miért jár jól egy egyedi zuhanykabin beépítésével?

2019 ápr 29. | Lakásberendezés

Masszív, időtálló és stílusos zuhanyt szeretne használni a fürdőszobájában? Lehetősége van egyedi zuhanykabin rendelésére, ami eleget tesz minden elvárásának. A helyiség adottságaihoz illeszkedő, egyénre szabott kabinnal lehet gazdagabb, ha profi szakemberekre bízza a gyártást és a beépítést.

A zuhanykabinok nagy népszerűségnek örvendenek, éppen ezért széles választékban kaphatóak. Előnyük, hogy bármilyen stílusú és bármekkora méretű lakásba elhelyezhetőek. Esztétikailag, és funkcionalitásukat tekintve is eltérnek egymástól. Érdemes egyedi zuhanykabint beépíteni, hiszen így hosszú távon működőképes szerkezet tulajdonosa lehet, ami emeli az ingatlan értékét. Tartós kivitelű, egyéni elképzeléseinek megfelelő méretű, formájú és kialakítású berendezési elem tulajdonosa lehet, ha megbízható szakemberektől rendeli meg az Ön számára tökéletes egyedi zuhanykabint. A fürdő dísze lehet ez a beépített szerkezet, ha elegendő időt szán a kiválasztására.

Az egyedi zuhanykabin tervezését és beépítését rábízhatja cégünkre, a FA-ÜVEG-SZABÓ Kft.-re. Tapasztalattal és szakértelemmel végezzük a munkánkat. A helyszíni adottságokhoz mérten, és egyéni kérése alapján gyártjuk az egyedi zuhanykabint. Keret nélkül 8 mm-es, edzett üvegből készülnek a termékek. Kifinomult térelválasztást biztosíthat vele, és elégedett lehet a vízzáró képességével is, emellett kiemelt figyelmet fordítunk a vízkövesedés megakadályozására is: vízlepergető réteget viszünk fel a zuhanyfalak belső részére. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról a www.egyedizuhany.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Kezdje és fejezze be a napot kényelmesen, egyedi zuhanykabinban! Használjon az igényeinek megfelelő fürdőszobát! Ossza meg velünk az elképzeléseit, és bízza ránk a kivitelezésüket! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-864-9205-ös telefonszámunkon, és tegye fel kérdéseit, vagy kérjen tőlünk árajánlatot és információt az info@egyedizuhany.hu e-mail címünkre küldött üzenetében!