Miben segít a casco kalkulátor?

2019 máj 28. | Útmutatás

A legtöbb ember rendelkezik gépjárművel, amit minden nap használ a közúti közlekedésben. Sokaknak munkaeszköz is, ezért lényeges, hogy védve legyen a különféle problémák esetén.

Az autójára kötelező megkötnie a gépjármű-biztosítást, de ez nem terjed ki mindenre. Ahhoz, hogy megfelelő védelmet élvezzen a jármű, célszerű egyéb biztosítással is ellátnia. A casco segít azokban az esetekben, amikor a kötelező biztosítás nem fizet. A casco kalkulátor segítségével feltérképezheti azokat a lehetőségeket, amelyek megoldást jelentenek az autó megóvásában. A károk esetén a biztosítótársaságok kifizetik a költségeket, a szerződött szervizek megjavítják az autóját, így biztonságban érezheti magát a közutakon közlekedve. A casco kalkulátor több választási lehetőséget ad, melyeket fontos mérlegelnie: lényeges az önrész megjelölése, mivel a fizetendő díját csökkentheti, de ebben az esetben alacsonyabb lesz a szolgáltatás mértéke. Kérheti a teljes körű cascót, és választhatja az Ön által fontosnak tartott kockázati elemek megjelölését is. A casco kalkulátor részletesen segít felmérni az igényeit, és ehhez alakítani a szerződést. Ha tájékozódik, javaslatokat is kaphat arra, hogy mivel tudja a biztonságát tovább növelni és a költségeit optimalizálni. A casco kalkulátor minden autóval kapcsolatos kérdést feltesz, és a használata útmutatást ad a biztosítás megkötéséhez.

Cégünk, a Pannon Safe Kft. teljes körű segítséget nyújt, így az Ön számára legmegfelelőbb biztosítást kötheti meg. A www.pannonsafe.hu címen elérhető internetes oldalunkon részletesen olvashat a cascóval, és az egyéb termékekkel kapcsolatos tudnivalókról. Bármikor használhatja a casco kalkulátort, amely lehetővé teszi, hogy pontosan kiszámolja a költségeket.

Tegye gondtalanná a mindennapjait, kössön casco biztosítást! Könnyítse meg a szerződéskötést a honlapunkon található casco kalkulátorral! Felmerülő kérdései esetén keressen bennünket a 06-72-222-010-es telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet az info@pannonsafe.hu e-mail címünkre!