Mi alapján válasszunk megfelelő tehergumikat?

2019 szept 26. | Útmutatás

Nélkülözhetetlen munkaeszköze a teherautó, és szükség van a gumiabroncsok cseréjére? Készül a csapadékos, hideg időre, amikor rendszeresen fog útnak indulni? Annak érdekében, hogy elkerülje a kellemetlenségeket, és minden alkalommal biztonságban érjen célba, fontos, hogy kiváló minőségű, megfelelő típusú tehergumikkal legyen felszerelve a jármű.

Ha teherautó sofőrként dolgozik, vagy járművezetőket indít útnak, tisztában van azzal, hogy ugyanazokkal az útviszonyokkal, időjárási tényezőkkel kell szembenézni, mint a személyautók irányítása közben. Ám nem csak a személyek épsége számít, hanem a komoly anyagi értékkel bíró rakományok biztonsága is, ezért lényeges, hogy kiváló műszaki állapotban legyen a teherautó.

A tehergumik óriási terhelésnek vannak kitéve, ezért nagyon fontos, hogy körültekintően válassza ki, amelyeket felszereltet a járműre. Egy defekt, vagy más váratlan probléma következtében jelentős időkieséssel kell számolni. Gondosan megválasztott, rendszeresen és alaposan ellenőrzött tehergumikkal biztonságos a szállítmányozás. Többféle tehergumi különböztethető meg, mivel más-más típusra van szükség a kamion, a furgon és a mezőgazdasági gép esetében is. Lényeges szempont a talaj minősége, hiszen a földúton, az aszfalton vagy az erdei úton eltérő abroncsokkal lehet biztonságosan közlekedni.

Több éves tapasztalattal kínálunk új, használt, és futózott gumiabroncsokat cégünk, a Szupi-Team Kft. webáruházában! Részletes keresővel segítjük abban, hogy rendkívül gyorsan megtalálja a megfelelő termékeket. Kedvező feltételek mellett találhatja meg a legjobb megoldást, ha nálunk vásárolja meg a tehergumikat. Tekintse meg széles választékunkat, jusson hasznos információkhoz, és válassza ki az Ön számára tökéletes gumiabroncsokat a www.szupigumi.hu weboldalon!

Vegye figyelembe, hogy pontosan hol, milyen körülmények között, és mire használja a teherautót! Szerezze be eszerint az ideális tehergumikat! Bármilyen kérdése merül fel, szívesen adunk választ. Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-209-8885-ös telefonszámunkon, vagy üzenjen nekünk a szupi.szunyogh@gmail.com e-mail címünkre!