Mentse meg kedvenc berendezési elemeit bútorjavítással!

2019 jún 25. | Felújítás

A rendszeres igénybevétel miatt egyre rosszabb állapotban van a kedvenc bútora? Nem szeretne tőle megválni, hiszen rengeteg emlék köti hozzá? Esetleg felújítást tervez, de van néhány darab, amit megtartana? Bútorjavítással rendbe hozhatja a megszokott berendezési elemek állapotát!

Szinte mindenki otthonában található olyan bútor, ami nagy kedvenccé vált a hosszú évek alatt. Sajnos a rendszeres használat és a külső hatások miatt egy idő után a legjobb minőségű berendezési elem is kényelmetlenné válik. Elkophat, vagy kiszakadhat a szövet, leválhat a festék, vagy egyéb hibát vehet észre rajta. Kényelem és esztétika szempontjából egyaránt előnytelen lehet, ami senki számára sem kedvező. Első gondolata lehet, hogy muszáj megválni tőle, azonban van ennél sokkal jobb megoldás. Bútorjavítással rendkívül gyorsan hozhatja kiváló állapotba az értéket. A bútorjavítás során nem csak a kárpit cseréjére kerülhet sor, hanem számos más problémára is találhat megoldást. Miért áldozna rengeteg pénzt az újabb termékek beszerzésére, ha továbbra is használhatja a megszokott bútorokat? Költséghatékonyan, egyszerűen és gyorsan hozhatja rendbe azokat a berendezési tárgyakat, amelyek már régóta a helyiség meghatározó darabjai.

Az új bútorok árának töredékéért vállaljuk a bútorjavítást a Szantál Bútor Kft. munkatársaiként. Bármilyen berendezési elem restaurálására van szükség, számíthat a segítségünkre. Magas minőségű munkát végzünk, így a megszokott kényelemmel és formával, de más kárpittal kaphatja vissza a bútorait. Olvasson részletesebben az általunk nyújtott bútorjavítási lehetőségekről a www.szantalbutor.hu címen elérhető weboldalunkon!

Használja újra örömmel a régi, megszokott bútorait! Ne dobja ki őket, hanem döntsön a bútorok javítása mellett! Adja át nekünk a kedvenceit, hogy kiváló állapotban hozhassuk vissza Önnek! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-966-2920-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a szantal-butor@freemail.hu e-mail címünkre, hogy minél előbb sor kerülhessen a restaurálásra!