Megbízható segítség az ADR áruszállításhoz

2023 nov 8. | Vállalkozásoknak

Egészségre vagy környezetre káros anyagok fuvarozására van szükség? Rendszeresen és alkalmanként is lehetősége van szakszerű segítséget kérni, így nem okozhat gondot a biztonságos és gördülékeny ADR áruszállítás.

Rengeteg olyan áru gyártására kerül sor, amelyeket csak a speciálisan kivitelezett csomagolásban, az előírások szerint lehet mozgatni, fuvarozni. A veszélyes anyagok különböző károkat okozhatnak, ártalmasak lehetnek az egészségre, a környezetre, ezért fontos elzártan, megfelelő körülmények között tárolni, szállítani.

Ha nagy mennyiségben kerül sor a szállítmányozásra, még körültekintőbben szükséges eljárni. Nélkülözhetetlen a tapasztalattal rendelkező sofőr, a cél szerint kialakított, ideális méretű jármű, és a felelősségteljes munkavégzés a rakodás során. A legjobb megoldás kifejezetten ADR áruszállítással foglalkozó céggel együttműködni, így egy kézben tudhat minden teendőt.

Vegyi anyagok, kozmetikumok, tisztítószerek, gyógyszerek, és más termékek esetében is szükség van a szabályok szigorú betartására. Fontos tisztában lenni azzal, hogy melyik osztályba sorolható az áru, lényeges az UN száma, valamint a csomagolása is. Precíz dokumentálást követően lehet útnak indulni az adott rakománnyal.

A veszélyes áruk közúti szállítására vonatkozó szabályokat az ADR egyezmény szerint kell betartani. Az ADR áruszállítással foglalkozó szakembereknek el kell sajátítaniuk tanfolyamon a szükséges ismereteket. Ezután engedélyezett csak a veszélyes áruk fuvarozása.

A biztonság, a védelem szempontjából nem lehet szó kompromisszumról, mivel meg kell előzni a problémák, a veszélyhelyzetek kialakulását. Ennek érdekében eleget kell tenni minden kritériumnak, és tapasztalattal, a megfelelő módon kerülhet sor az ADR áruszállításra.

Gondoskodjon minden feltételről, lássa el a feladatokat a szabályok szerint! Kérje a Szaki Trans Kft. munkatársainak segítségét, akik megbízható és gyors megoldást nyújtanak! Nem merülhet fel semmilyen gond az ADR áruszállítás során, ha igénybe veszi a szolgáltatásukat. Informálódjon a www.szakitrans.hu weboldalon, és hívja bizalommal a 06-70-4501404-es telefonszámot, vagy írjon az office@szakitrans.hu e-mail címre!