Kreativitás

Magyaros étterem egy kicsit másképp: randevú vacsora házhozszállítással!

házhozszállítás

A hosszútávú párkapcsolat egyik kulcsa, hogy a párok együttélés mellett se hanyagolják el a közös programokat. Könnyen unalmassá válhat a kapcsolat, ha nincsenek új, közös élmények, ám a jelenlegi vírushelyzet nem kedvez a randevúknak. Most korlátozottak a lehetőségek a programok terén, de egy kis kreativitással otthon is lehet gondoskodni a kellemes időtöltésről. Ehhez remek megoldást kínál az étel házhozszállítás!

Nincs akadálya annak, hogy a párok otthon teremtsék meg a klasszikus randevú hangulatát, hiszen csak néhány kellék szükséges hozzá. Pár gyertya talán alapvetően rendelkezésre áll a lakásban, ehhez pedig már nem kell más, csak egy palack ízletes bor, és természetesen egy jó magyaros étterem, ami vállalja a vacsora házhozszállítását. Természetesen ez a megoldás nem tudja tökéletesen visszaadni azt az élményt, amit az éttermek nyújtanak, mégis jó lehetőség a jelenlegi helyzetben. Otthon igazán intim hangulatot lehet teremteni a randevúhoz, aminek megvan a maga varázsa, a vacsora házhozszállítással pedig teljessé lehet tenni a programot.

Szeretné meglepni kedvesét, és szívesen megismerne egy magyaros éttermet? A Kakas Étterem igen nagy múltra tekint vissza, így csapatunknak birtokában van minden szaktudás és rutin ahhoz, hogy igazán ízletes fogások kerüljenek az asztalokra. Ez házhozszállítás esetén sincs másképp, a jelenlegi helyzetben is frissen készítjük ételeinket és minden lelkesedésünket beleadjuk munkánkba. Rendelhet tőlünk akár egy komplett menüsort is, hiszen a levesektől a főételeken át a desszertekig mindent megtalálhat étlapunkon. Ha klasszikus fogásokat kedvelnek párjával, biztosan nem fognak csalódni választékunkban, de magyaros éttermünk akkor is jó választás, ha szívesen kóstolnak újdonságokat.

Látogasson el www.kakasetterem.hu weboldalunkra, ahol kényelmesen böngészhet választékunkban, majd adja le rendelését elérhetőségeink egyikén! Ha kérdése lenne, várjuk megkeresését a +36-1-349-6515-ös telefonszámon vagy az info@kakasetterem.hu e-mail címen!