Útmutatás

Lombtrágyák a növények egészséges fejlődéséhez

Lombtrágya

Szeretné a növények fejlődését fokozni, igyekszik az egészségükért mindent megtenni? Aggódik a kórokozók, a kártevők, és az egyéb külső hatások miatt? Lombtrágyával nagyon sokat tehet az egészséges fejlődésért, és a negatív tényezők ellen! Időt és energiát spórolhat, ha online tájékozódik, és megbízható helyről rendeli meg a célnak megfelelő készítményt.

A növények termesztése során sokféle eljárás alkalmazására van szükség. Attól függően, hogy milyen növényről van szó, és hol kerül sor a gondozására, különböző módszerekkel és termékekkel lehet tenni a növekedésük érdekében. A modern tápanyagellátáshoz ma már hozzátartozik a lombtrágyák használata is, amelyek segítségével könnyebb a megbetegedéseket megelőzni, és a kórokozók, a kártevők támadásának ellenállni. A levélen keresztül történő tápanyag-adagolás hatására fokozódik a fotoszintézis, a légzés intenzitása, valamint serkenthető a gyökértevékenység is. Sok esetben nem sikerül a tápelemek felvétele, előfordulhat, hogy lassú a talajon keresztüli trágyázás a talaj kötöttsége, vagy más ok miatt. Ilyenkor a legjobb megoldást jelenti a lombtrágyák alkalmazása, hiszen valamennyi növényi tápelem pótolható a levélzeten keresztül. Jobb hatásfok érhető el, ha tömény oldat helyett hígabb készítmény használatára kerül sor gyakran.

Növelje a termés mennyiségét, és gyakoroljon pozitív hatást a termés minőségére lombtrágyákkal! Tartsa távol a betegségeket és a kártevőket is kiváló minőségű készítmény alkalmazásával! Akár szőlőt termeszt, akár gyümölcsfákat ápol, nálunk beszerezheti a legmegfelelőbb lombtrágyákat. Többféle típusú és kiszerelésű termékkel várjuk, amelyek kedvező áron kaphatók Bí-Bor-Ász Szaküzletünk webáruházában. Rengeteg hasznos információhoz juthat hozzá, részletesen elolvashatja a lombtrágyák ismertetőjét a www.bi-bor.hu weboldalon. Minden más terméket szintén megrendelhet, amelyek nélkülözhetetlenek a termesztés, és a borkészítés során. Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-72-200380-as telefonszámon, vagy az info@bi-bor.hu e-mail címen!