Lépcső készítés fából a kényelmes közlekedés biztosításához

2022 szept 5. | Lakásberendezés

Beltéri lépcsőjét szeretné lecserélni? Emelet ráépítést, vagy tetőtér beépítést tervez, és lépcső kivitelezésére van szükség? Szálláshelyet, vagy más létesítményt vásárolt, ahol tervezi az új lépcső kialakítását? Érdemes a lépcső készítést fából választani, és a kivitelezést bízza profi szakemberekre!

A különböző vendéglátó- és szálláshelyeken a beltéri helyiségek között sok esetben lépcsők biztosítják a közlekedést. Hangulatosabbá teszi a környezetet, ha a burkolat fából készül. Sok helyen kérik a lépcső készítést fából, mivel ennek több előnye van. A fa természetes anyag, a felülete jól alakítható és kezelhető, különböző alakú lépcsőfokok kivitelezhetőek belőle. Egy családi házban az emeletre vagy a tetőtérbe lépcső vezet fel, de ez köti össze a szinteket a pincével is. Ha elegendő hely áll rendelkezésre, akkor a lépcső készítés fából szélesebb és mutatósabb lehet. Amennyiben kisebb az előtér, ahol biztosítani kell az emeletre való közlekedést, akkor a legkülönfélébb megoldásokkal oldható meg a lépcső készítés fából. Minimális hely esetén a csiga formájú lépcső készítés fából teszi lehetővé a legjobb megoldást. A szakemberek szemlét tartanak, javaslatokat tesznek, és tanácsot adnak, valamint meg is valósítják az elképzeléseit. A lépcső készítés fából felelősségteljes munkafolyamat, amely során odafigyelésre, precizitásra, kiváló minőségű anyagok és eszközök felhasználására van szükség. Ha az Ön házában már régi a lépcső, és nem célszerű a felújítása, akkor érdemes új szerkezet kivitelezése mellett dönteni. A lépcső készítés fából nagyszerű ötlet, aminek az előnyeit hosszú éveken keresztül élvezheti. Egy előtérnek, fogadó helyiségnek vagy nappalinak is szép dísze lehet a falépcső.

Bízza hozzáértő szakembereinkre a lépcső készítést fából, és legyen elégedett minden szempontból! Cégünk, a Juhar ’89 Bt. segít Önnek az egyedi elképzelései megvalósításában. Esztétikus, strapabíró falépcsők készítését vállaljuk egyedi kérés szerint. Tájékozódjon a tevékenységünkről a www.juhar.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-9867475-ös telefonszámon, vagy a juhar@juhar.hu e-mail címen!