Lakásberendezés

Lépcső készítés fából a kényelmes közlekedés biztosításához

lépcső készítés fából

Beltéri lépcsőjét szeretné lecserélni? Emelet ráépítést, vagy tetőtér beépítést tervez, és lépcső kivitelezésére van szükség? Szálláshelyet, vagy más létesítményt vásárolt, ahol tervezi az új lépcső kialakítását? Érdemes a lépcső készítést fából választani, és a kivitelezést bízza profi szakemberekre!

A különböző vendéglátó- és szálláshelyeken a beltéri helyiségek között sok esetben lépcsők biztosítják a közlekedést. Hangulatosabbá teszi a környezetet, ha a burkolat fából készül. Sok helyen kérik a lépcső készítést fából, mivel ennek több előnye van. A fa természetes anyag, a felülete jól alakítható és kezelhető, különböző alakú lépcsőfokok kivitelezhetőek belőle. Egy családi házban az emeletre vagy a tetőtérbe lépcső vezet fel, de ez köti össze a szinteket a pincével is. Ha elegendő hely áll rendelkezésre, akkor a lépcső készítés fából szélesebb és mutatósabb lehet. Amennyiben kisebb az előtér, ahol biztosítani kell az emeletre való közlekedést, akkor a legkülönfélébb megoldásokkal oldható meg a lépcső készítés fából. Minimális hely esetén a csiga formájú lépcső készítés fából teszi lehetővé a legjobb megoldást. A szakemberek szemlét tartanak, javaslatokat tesznek, és tanácsot adnak, valamint meg is valósítják az elképzeléseit. A lépcső készítés fából felelősségteljes munkafolyamat, amely során odafigyelésre, precizitásra, kiváló minőségű anyagok és eszközök felhasználására van szükség. Ha az Ön házában már régi a lépcső, és nem célszerű a felújítása, akkor érdemes új szerkezet kivitelezése mellett dönteni. A lépcső készítés fából nagyszerű ötlet, aminek az előnyeit hosszú éveken keresztül élvezheti. Egy előtérnek, fogadó helyiségnek vagy nappalinak is szép dísze lehet a falépcső.

Bízza hozzáértő szakembereinkre a lépcső készítést fából, és legyen elégedett minden szempontból! Cégünk, a Juhar ’89 Bt. segít Önnek az egyedi elképzelései megvalósításában. Esztétikus, strapabíró falépcsők készítését vállaljuk egyedi kérés szerint. Tájékozódjon a tevékenységünkről a www.juhar.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-9867475-ös telefonszámon, vagy a juhar@juhar.hu e-mail címen!