Legyen egyszerű, gyors és stresszmentes a költözés!

2020 jan 7. | Útmutatás

Nem boldogul a bútorok szétszerelésével, és a pakolásra sincs elég ideje? Segítségre van szüksége a költözéskor, de az ismerősei egymástól eltérő időpontokban érnek rá? Érdemes profi csapat szolgáltatását igénybe venni, akik a költöztetést olcsón, ugyanakkor megbízható módon, az Önnek legalkalmasabb napon bonyolítják le.

A lakhelyváltásról a legtöbb embernek a bonyolult, hosszadalmas, problémákkal teli munkafolyamat jut eszébe, pedig ez lehet egyszerű és stresszmentes is. Ha ügyel néhány szempontra, és megbízható segítsége van, akkor szórakoztató feladattá is válhat a költözés. Listakészítéssel, a használati tárgyak rendszerezett tárolásával, a felesleges holmik eltávolításával és a megfelelő csomagolóanyagok használatával könnyen elláthatja a teendőit. Ha profi szakemberekre bízza a költöztetést, nem kell aggódnia az esetleges kellemetlenségek kialakulása miatt. Az összetett feladatok egyszerűen elvégezhetők, időben az új helyére kerülhet minden. Minél több bútor és egyéb tárgy csomagolására, majd fuvarozására van szükség, annál több időbe telhet a költöztetés. Azonban ha a sofőr is rakodik, és éjszaka vagy hétvégén kérheti a költöztetést, sok időt spórolhat. Nem kell tartania a költözéstől, hiszen Önnek is lehetősége van az egyszerű, gyors, profi megoldásra.

Kedvező áron, egyéni igényei szerint, a legmegfelelőbb időpontban, így akár hétvégén is vállaljuk a költöztetést a 12-es Teher Bt. munkatársaiként! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, segítünk a berendezési elemek szét-, majd összeszerelésében, a használati tárgyak csomagolásában, és sérülésmentesen szállítjuk el az értékeket a kijelölt célba. Tudjon meg többet cégünk tevékenységéről a www.12-esteher.hu internetes oldalon!

Oldja meg könnyen, stressz nélkül a költözést! Jelezze nekünk, hogy mikor van szüksége megbízható segítségre, és bízza ránk a költöztetést! Lépjen velünk kapcsolatba a bármikor hívható 06-20-454-6002-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a 12esteher@gmail.com e-mail címünkre!