Vállalkozásoknak

Légvár bérlés a gyermekek önfeledt szórakozásáért

Légvár bérlés

Gyermekeknek szeretne érdekes szórakozási lehetőséggel kedveskedni? Szabadtéri programokat szervez, és gondol a kisgyermekekre is? Légvár bérléssel örömet okozhat a gyermekes családoknak a különböző eseményeken, és a létesítménye területén is!

A nyári időszakban az óvodai és iskolai szünetek miatt a gyermekek több időt tölthetnek a szüleikkel és a rokonaikkal. A családok együtt tervezhetnek programokat, nyaralhatnak, vagy táborozhatnak is. Az üdülőhelyeken és a különböző rendezvényeken gondolnak a szervezők arra, hogy biztosított legyen a gyermekek kellemes időtöltése. Légvár bérléssel Ön is nagy örömet szerezhet minden családnak, akik kisgyermekükkel érkeznek az adott helyszínre. A strandokon elegendő hely áll rendelkezésre ahhoz, hogy a légvár bérlés előnyeit ki lehessen használni, és más játékok használatára is van lehetőség. Ennek az eszköznek a megvásárlása nagy költséggel járna, ezért sokkal jobb megoldás a légvár bérlés. Az ugráló játszóhelyet általában időszakonként működtetik, ezért sokkal jobb megoldás a légvár bérlés, mint a beszerzés. A gyermekeknek nagy mozgásigényük van, és szeretnek ugrálni. Légvár bérléssel egy szép, színes, feltűnő méretű és alakú játszóeszközt biztosíthat, ami közkedvelt a kicsik körében. Ha bármilyen sérülés éri a légvárat, és javításra van szükség, akkor a szolgáltató gondoskodik a hiba elhárításáról, és mindig biztonságos eszközt működtethet. Az ugrálójáték könnyen felfújható, egyszerűen üzemeltethető, és nem okozhat gondot a szállítás sem.

Készüljön különleges játékkal a kicsik számára! Tegye lehetővé az önfeledt, élményekkel teli kikapcsolódást légvár bérléssel! Cégünk, az NBG Play-parks and Sport Kft. egyéni kérése szerint biztosítja a megfelelő méretű és kialakítású légvárat. Különféle mintákkal ellátott, színes és izgalmas birodalommal várhatja a gyermekeket. Jusson bővebb információhoz a www.nbg.hu weboldalon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk egyéni elképzeléseit a 06-20-2115621-es telefonszámon, vagy az info@nbg.hu e-mail címen!