Vállalkozásoknak

Légtartásos sátor bérlés a szezonális üzemeltetéshez

Légtartásos sátor bérlés

Különleges eseménnyel várja a látogatókat a közeljövőben, amit szeretne fedett helyen megrendezni? Sportolásra alkalmas terület kialakítására készül, de nem éri meg építkezni, ugyanis nincs rá szüksége egész évben? Légtartásos sátor bérléssel kiváló megoldásra juthat minden szempontból!

Egész évben kerülnek megrendezésre különböző események, és lehetőség van sportolásra is. Annak érdekében, hogy a szélsőséges időjárástól függetlenül megoldható legyen a lebonyolítás, szükség van fedett területre. Számos esetben csak bizonyos időközönként, meghatározott időtartamra elengedhetetlen a fedett hely. Ilyenkor kiváló megoldást jelent a légtartásos sátor bérlés. A sportpályák, és más tevékenységekre alkalmas területek fedése nem okozhat gondot a légtartásos sátor bérlésnek köszönhetően. Teniszezésre, úszásra, egyéb sportágak űzésére, raktározásra, logisztikai feladatok ellátására, műhely vagy üzem berendezésére egyaránt megoldást nyújt a légtartásos sátor. Többféle típus közül lehet választani, szimpla héjú, dupla héjú, drótkötél erősítésű légtartásos sátor bérlésére egyaránt van lehetőség. A szakemberek kiváló minőségű anyagokkal, korszerű eszközökkel dolgoznak a gyártás során. A kiváló hőszigetelő képesség lehetővé teszi az energiatakarékos fűtést. Leginkább a téli hónapokban döntenek az emberek légtartásos sátor bérlés mellett, de ha Önnek az év más időszakában van rá szüksége, bármikor igénybe veheti a szolgáltatást.

Biztosítsa a fedett, megfelelő méretű területet költséghatékonyan és egyszerűen! Éljen a légtartásos sátor bérlés lehetőségével, és valósítsa meg a terveit! Sátor gyártással foglalkozó cégünk, a Hungaplan Ponyvagyártó Kft. különböző típusú és méretű szerkezeteket biztosít kedvező áron. Lehetőséget nyújtunk többek között légtartásos sátor bérlésre is, így könnyen megoldhatja a szezonális üzemeltetést fedett helyen. Tudjon meg többet a szolgáltatásainkról a www.hungaplan.hu weboldalon, és keressen bennünket egyéni igényeivel a 06-96-364057-es telefonszámon, vagy a hungaplan@t-online.hu e-mail címen!