Útmutatás

Laser gravírozás a tartós, időtálló feliratokért!

laser gravírozás

Legyen szó díjakról, érmekről vagy ajándéktárgyakról, esetükben előfordulhat, hogy az emberek szeretnék valamilyen felirattal, mintával ellátni őket. Sokaknak fontos, hogy olyan technikai megoldást találjanak ehhez, amely időtálló és valóban igényes. Nagyon kellemetlen, ha az elkészült felirat idő előtt kopásnak indul, hiszen az évek előrehaladtával ez csak intenzívebbé válik, így végül teljesen eltűnik a minta. Amennyiben Önnek is fontos, hogy tartós alternatívát találjon, ajánljuk figyelmébe a laser gravírozást!

A laser gravírozás egy igen közkedvelt és elterjedt eljárás, egyre többen választják, nem véletlenül. A technológia lehetővé teszi, hogy időtálló feliratok készüljenek. Igen rugalmas, hiszen többféle anyagra is lehet készíteni vele mintát, például üvegre, bőrre. Ez óriási előny, mert ezáltal az emberek bátran a szabadjára engedhetik a fantáziájukat akár egy ajándéktárggyal kapcsolatban is. A laser gravírozásnak köszönhetően tehát el lehet felejteni a kellemetlen kompromisszumokat, helyettük a kreativitás és a sokszínű ötletek kerülhetnek előtérbe.

A laser gravírozás által igazán értékes és szép dísztárgyakat, díjakat lehet elkészíteni. Az eljárásnál  igényes és aprólékos munkát lehet végezni, a végeredmény garantáltan lenyűgözi a megrendelőket. A technológia gyors és hatékony, mindenképp megéri ezt az utat választani. Versenyek, díjátadók előtt is bátran lehet gondolni erre a megoldásra.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a laser gravírozás előnyeit, forduljon bizalommal a Szabadi Sport Gravír Kft.-hez! Ügyfeleinknek kedvező feltételek mellett biztosítjuk a szolgáltatást. Modern technikai háttér áll rendelkezésünkre a rendelések elkészítéséhez. Megbízhatók, ügyfélközpontúak vagyunk. Honlapunkon bővebb információkat is találhat, amit a www.sportgravir.hu címen ér el. A laser gravírozást korrekt áron biztosítjuk. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, keressen bennünket telefonon a +36-1-422-1778-as számon vagy írjon üzenetet a sportgravir@t-online.hu e-mail címre!