Laprugó gyártás igény szerint? Profik segítségével megoldható!

2019 júl 23. | Felújítás

Nem tudja tovább használni a járművét, mert eltörött a laprugó? Segítségre van szüksége, ugyanis nélkülözhetetlen munkaeszközről van szó? Esetleg közlekedési eszközök gyártásával foglalkozik? A laprugó gyártás elvégezhető rövid időn belül, egyéni igény szerint, csupán profi szakemberekre van szükség!

Minden jármű felépítésének részét képezik a rugók, amelyek tompítják az út egyenetlenségéből származó dinamikus erőket, ezáltal kényelmesebbé teszik az utazást, megbízhatóbban végezhető a különböző áruk szállítása, és kímélve vannak a gépkocsi egyes alkatrészei. A leggyakrabban alkalmazott típus a laprugó, melynek legfőbb előnye, hogy a lapjai között keletkező súrlódás csökkenti a lengésszámot, és nagy szerepet játszik a fékező-, illetve tolóerő átadásában. Ez a típusú rugó gyakorlatilag minden irányú erőt és nyomatékot fel tud venni, ezért a korábbi években már a hintókon is ezt a módszert alkalmazták. A haszongépjárművek esetében kiemelt szerepet tölt be a laprugó, ennek segítségével oldható meg a nehéz, nagy mennyiségű áruk szállítása.

A laprugó gyártása során olyan anyagokat használnak fel, és olyan korszerű technikákat alkalmaznak, amelyeknek köszönhetően hosszú időn keresztül állja meg a helyét a termék. Nem maradhat el a rendszeres ellenőrzés, a gondozás, ugyanis a gumipersely kiverődhet, a fémpersely elkophat, a rugóköteg pedig kiegyenesedhet, vagy eltörhet egy-egy darabja. Bármilyen rendellenességet vesz észre, sürgősen szükség van a javításra. Amennyiben érdemes új laprugókat használni, célszerű laprugó gyártással foglalkozó szakemberekhez fordulni. A laprugóban ívelt acéllapok vannak párhuzamosan elhelyezve, és ezeket kötegelik egybe. Éppen ezért fontos, hogy a laprugó gyártás során precíz, szakszerű munkát végezzenek, mivel csak így érhető el kiváló eredmény.

Több, mint 100 éve vállaljuk a laprugó gyártást a Balogh Rugóüzemben, ahol tapasztalt, hozzáértő szakemberekkel dolgozunk együtt. Bármilyen közlekedési eszköz laprugóinak gyártására van szükség, számíthat ránk! A laprugók tartozékainak elkészítését is ránk bízhatja, így egy helyen intézhet mindent. Tudjon meg többet megbízható szolgáltatásunkról a www.baloghrugo.hu weboldalunkon, kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-20-966-6002-es telefonszámunkon vagy az info@baloghrugo.hu címünkön!