Felújítás

Lakásfelújítás támogatás 2021 – cserélje le nyílászáróit jó áron!

lakásfelújítás támogatás 2021

Rengeteg lakásban még az eredetileg beépített nyílászárók találhatóak meg, ez azonban több szempontból sem szerencsés. Sajnos ezek már nem szigetelnek megfelelően, így kényelmi és anyagi  szempontból is megéri őket lecserélni. Sokan attól félnek, hogy ez túl nagy kiadást jelent, azonban most a lakásfelújítás támogatás 2021 pályázatnak köszönhetően rendkívül kedvező feltételekkel oldható meg.

lakásfelújítás támogatás 2021 program ez év januárjától 2022. december 31-ig tart. Ez egy egyszeri, vissza nem térítendő támogatás, ami utólag kerül kifizetésre. Az igénybevétel feltétele  legalább egy gyermek nevelése, viszont házassághoz nincs kötve, így élettársak vagy egyedülálló szülők részére is remek megoldás. A lakásfelújítás támogatás 2021 igényelhető 12. hetet betöltött magzat, illetve 25. életévét még be nem töltött, az ingatlanban élő gyermek esetén. Megváltozott munkaképességű gyermek esetén nincs 25 éves korhatár. Ezen kívül az igénylőnek legalább 1 éves, folyamatos társadalombiztosítási jogviszonnyal kell rendelkeznie. Fontos, hogy a lakásfelújítás támogatás 2021 igénylője legalább egy éve bejelentetten a felújítandó ingatlanban éljen, kivéve, ha az ingatlanvásárlás 1 éven belül történt, és legalább 50%-os mértékű tulajdoni hányaddal kell rendelkeznie benne. Az igénylőnek ezen kívül nem lehet köztartozása.

lakásfelújítás támogatás 2021 a költségek 50%-ára vonatkozik, de legfeljebb 3 millió forint lehet a támogatás összege. Az anyagköltség, illetve a vállalkozói díj 50-50%-os arányban szerepelhet a számlákon és szükség van vállalkozói szerződésre is. A támogatás nagyon sokoldalú, így igényelhető például a belső és külső nyílászárók cseréjére, de akár árnyékolástechnikai eszköz telepítésére is.

Amennyiben szeretné kihasználni a lakásfelújítás támogatás 2021 pályázatot, és ehhez keres megbízható partnert, látogasson el a www.verestherm.hu honlapra, ahol bővebb információt talál rólunk! Ha kérdése van, keressen minket bizalommal a 06-28/631-212-es telefonszámon vagy írjon nekünk a verestherm@t-online.hu e-mail címre!