Útmutatás

Kútfúrás a költséghatékony vízhasználatért

kútfúrás

Nagyon sok vizet használ az öntözéshez, és más háztartási feladatok ellátásához? Szeretne gazdaságosabb megoldást alkalmazni? Ha még nem gondolt arra, hogy kútból jusson hozzá a megfelelő mennyiségű vízhez, itt az ideje ezen a nagyszerű lehetőségen elgondolkodni! A kútfúrás egyszeri, pár éven belül megtérülő befektetés, érdemes mellette dönteni.

A folyamatosan növekvő vízdíjak miatt egyre többen vannak, akik a kerti kútra kötik a ház komplett vízrendszerét. Ennek köszönhetően nem csak a kert gondozása válhat költséghatékonyabbá, hanem megspórolható a vízszállítás, a víztisztítás, a víz és a csatornadíj is, amelyeket mind tartalmaz a vízdíj. Többféle módon sor kerülhet a kút kialakítására, de a legjobb választás a kútfúrás. A fúrt kút mélysége tetszőlegesen választható, így elérhető a rétegvíz is, ami ivóvíz tisztaságú. Minden esetben szükség van az engedélyeztetésre, ezért fontos a kútfúrást megelőzően körültekintően tájékozódni. Célszerű olyan szakemberek szolgáltatását igénybe venni, akik ezen a területen is naprakészek.

Teljes körű, megbízható segítséget nyújt cégünk, a Guth 1640 Bt. a kútfúráshoz. Több, mint 25 éves tapasztalattal vállaljuk a kútfúrást, és a feladat elvégzéséhez kapcsolódó feladatok ellátását. Akár lakossági, akár gazdasági célú kutak, furatok készítésére van szükség, készséggel állunk a rendelkezésére. Jól működő, homokmentes vizet adó kútból biztosíthatja a megfelelő mennyiségű vizet, ha ránk bízza a kútfúrást. Könnyen mobilizálható felszereléssel dolgozunk, így olyan helyen is meg tudjuk valósítani az elképzeléseket, ahol a nehéz és nagyméretű teherautók nem férnek el. Száraz és vizes technológiát egyaránt alkalmazunk, a kutat kipróbálva, kitisztítva, homokszűrővel és zárt talppal ellátva adjuk át, így semmilyen problémája nem adódhat a használat során. Szerezzen bővebb információt a www.guth1640.hu weboldalon!

Használja ki a kútfúrás előnyeit, és spóroljon sok pénzt! Öntözze a kertjét gazdaságosan, és biztosítsa a megfelelő vízmennyiséget egyszerűen a háztartási teendők ellátásához is! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-2944550-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a guth1640bt@googlemail.com e-mail címünkre!