Útmutatás

Kutak kamerás vizsgálata az állapot pontos felderítéséhez

Kútak kamerás vizsgálata

Nem tud vízhez jutni a fúrt kútjából? Problémát jelent a szivattyú kiemelése? Szeretne meggyőződni arról, hogy jelenleg milyen állapotban van a kút fala? Mindezeknek a problémáknak a megoldásához rendkívül jó megoldás áll rendelkezésre, lehetőség van a kutak kamerás vizsgálatára.

A mezőgazdasággal foglalkozó termelők általában rendelkeznek fúrt kúttal, mivel így a csapadékmentes időszakban is el tudják végezni az öntözést, a kútból történő szivattyúzással. A családi házakban élő emberek közül is sokan megtartották a régi kútjukat annak érdekében, hogy saját vízzel rendelkezzenek.

Napjainkban is sokan fúratnak kutat, aminek sok előnye van. Előfordulhat, hogy szennyezettséget észlel a vízben, amit minden esetben fontos megvizsgálni, és az okát kideríteni.

A kutak kamerás vizsgálatának segítségével tájékozódhat arról, hogy került-e valami a kútba, vagy történt-e bármilyen változás a kút állapotát illetően. A falazat megtekintése nem lehetséges a kút kamerás vizsgálata nélkül.

Ha szivattyút használ, és nem tudja a kútból kivenni, akkor meg kell arról is győződni, hogy mi akadályozza ezt a műveletet. Könnyen feltérképezheti a helyzetet, és megoldhatja a problémát a kút kamerás vizsgálatával. A korszerű, speciálisan kialakított eszköz nagyon jó szolgálatot tesz, mivel másképp ebben a mélységben nem lehet tájékozódni.

Ha azt tapasztalja, hogy kevesebb a víz a kútban, vagy egyáltalán nem tud vízhez jutni, akkor szintén érdemes a kutak kamerás vizsgálatának előnyeit kihasználni. Fontos, hogy a víz minősége megfelelő legyen, amihez hozzájárul az is, hogy milyen a kút falazatának állapota. Bármilyen eltérést észrevehet ezzel a módszerrel.

Lehet, hogy szükség van a kút mélyítésére, amit szakemberek végeznek, és ennek során is könnyíti a munkát a kút kamerás vizsgálata.

Végezze el a kút állapotának felmérését korszerű eljárással! Kérje cégünk, a Guth-1640 Bt. munkatársainak segítségét a kút kamerás vizsgálatához! Amennyiben pedig kút fúrására van szükség, szintén érdemes a www.guth1640.hu weboldalon tájékozódni. Hívja bizalommal a 06-30-2944550-es telefonszámot, vagy írjon üzenetet a guth1640bt@googlemail.com e-mail címre!