Felújítás

Kőrestaurátor segítségével megőrizhető a kőszobrok, műemlékek eredeti állapota!

kőrestaurátor

Szeretné a környezetében található kőszobor, műemlék, vagy más kőből készült tárgy állapotát helyreállítani? Szükség van a szennyeződések eltüntetésére, a sérülések javítására? Szakember segítségével könnyen megoldhatja ezt a feladatot! A kőrestaurátor a legmegfelelőbb eljárással, korszerű anyagokkal és eszközökkel dolgozik, így megőrzi a kőszobrok, a műemlékek eredetiségét, valódiságát.

A szabad ég alatt elhelyezett műemlékek, szobrok, és más értékes, kőből készült tárgyak folyamatosan ki vannak téve a külső tényezők hatásainak. Az időjárás viszontagságai, a por, és szándékos rongálás miatt is szükség lehet a felújításukra. Fontos, hogy ez másként valósuljon meg, mint az épületek esetében, hiszen nem átalakításról van szó, hanem lényeges az eredeti állapot helyreállítása. Ebben segít a kőrestaurátor, aki nagy szakértelemmel, és aprólékos munkával tesz eleget az igényeknek.

kőrestaurátor ismeri a korábban használt, és a legújabb technológiákat, valamint tudja, hogy milyen módszer alkalmazásával érheti el a lehető legjobb eredményt. Kiváló minőségű anyagokat, korszerű eszközöket használ a munkája során, így megőrzi a kőből készült, régi tárgyak valódiságát. Fontos, hogy felismerje a károsodás fajtáit, és ezeket megfelelően tudja kezelni. Alapos felmérést, és precíz terv elkészítését követően végzi el a restaurálást. A kőrestaurátor új esélyt ad a kőből készült tárgyaknak, műemlékeknek, amelyek újra a régi, kifogástalan állapotukban tekinthetők meg a pontos munkavégzésnek köszönhetően.

Tündököljön újra régi fényében a környezetében található műemlék! Akár szobor, akár emléktábla, vagy más kőből készült érték felújítására van szükség, kérje kőrestaurátor segítségét! Ha szeretné nagy tapasztalattal rendelkező, precízen dolgozó kőrestaurátor munkáját igénybe venni, keresse fel cégünket, a DÓR Kőfaragó és Kőrestauráló Kft.-t! Pontos tervezést követően végezzük a kivitelezést, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az eredeti állapot pontos visszaállítására kerüljön sor.

Tudjon meg többet a munkafolyamatról, szakembereink tevékenységéről a www.dorkft.hu weboldalon! Keressen fel bennünket egyéni kérésével, és tegye fel kérdéseit bizalommal a 06-20-9123031-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a dorkft@gmail.com e-mail címünkre!