Költöztetés árak – megéri profi céghez fordulni?

2021 okt 1. | Egyéb kategória

Sokan úgy gondolják, hogy a legjobb megoldás, ha a költöztetéshez néhány rokon vagy jó barát segítségét kérik, és spórolás céljából nem hívnak profi céget. Azonban a tapasztalatunk azt mutatja, hogy ez hatalmas kockázattal jár, és az is gyakori, hogy utólag megbánják ezt a döntést az érintettek. Hogy miért? Nézzük!

költöztetés nem kis munka, hiszen minden holminkat, bútorunkat össze kell csomagolni, le- vagy kivinni, berakodni egy lehetőleg minél nagyobb rakterű járműbe, elfuvarozni az új címre, majd ott mindent kipakolni. Ez rengeteg idő és energia, még akkor is, ha többen csinálják, főleg, ha nincs benne gyakorlatuk. Ráadásul, mivel nincs minden családban teherautó, számolni kell azzal is, hogy többször kell fordulni. Még egy nagyobb csomagtartóval rendelkező személyautóba is csupán a töredéke mennyiségű holmi fér el, mint egy kisteherautóban. A költöztetéshez ráadásul nem „csupán” egy nagy járműre van szükség: ahhoz, hogy a bútorokat biztonságosan tudjuk szállítani, mindenképpen rögzíteni kell őket, méghozzá erős, eszközökkel, amik garantáltan nem szakadnak el.

Sajnos még a legmegbízhatóbb baráttal, rokonnal is előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban közbe jön neki valami és mégsem tud segíteni a költöztetésben a megbeszélt időben. Ez rendkívül kellemetlen, hiszen egy költözést nem olyan egyszerű elhalasztani. Ez azonban nem fordulhat elő egy profi céggel, ahol egy nagyobb létszámú csapat dolgozik és több teherautó is rendelkezésre áll.

A költöztetés árán tehát lehet spórolni, de nem érdemes. Jobban megéri, ha egy olyan csapatra bízzuk magunkat, ami garanciát is vállal a bútorok épségéért, és megfelelő eszközökkel rendelkezik a költöztetés zökkenőmentes lebonyolításához.

Ha úgy döntött, hogy inkább biztosra megy és profi céget hív a költöztetéshez, látogasson el honlapunkra, a www.koltoztetes-butorszallitas.hu oldalra, ahol bővebb információt talál rólunk és a szolgáltatásokról! További tájékoztatásért keressen minket a +3630 / 990-4787-es telefonszámon vagy a butortefu@gmail.com e-mail címen!