Útmutatás

Kisteherautó műszaki vizsgára kérjen időpontot online!

kisteherautó műszaki vizsga

Furgonnal végzi a munkáját, és hamarosan szükség lesz a műszaki vizsgáztatásra? Jármű vásárlására készül, és szeretné tudni, mire számítson a kisteherautó műszaki vizsgát illetően? Online hozzájuthat minden fontos információhoz, és lehetősége van időpontot is foglalni, így egyszerűen és kényelmesen készülhet fel erre a nélkülözhetetlen feladatra.

A műszaki vizsga mindig is fontos lépés volt új jármű vásárlásakor. Ezt követően meghatározott időközönként kötelező, érvénytelen műszaki vizsga esetén bevonhatja a rendőr a forgalmi engedélyt a közúti ellenőrzés során. Ha adásvételre kerül sor, csak érvényes műszaki vizsgával lehet az átírást kérelmezni. A tulajdonosnak nem csak emiatt érdeke a követelménynek eleget tenni, hiszen a jármű alapos átvizsgálásának köszönhetően komoly problémák, balesetek előzhetők meg.

A kisteherautók lehetővé teszik nagy mennyiségű áruk szállítását, amelyek esetében nem csak a személyek, hanem a termékek épsége is lényeges szempont. A 3,5 tonna alatti kisteherautó műszaki vizsga is 2 évente kötelező a személygépkocsikhoz hasonlóan. Ide tartozik a furgon, a pick-up, amelyek műszaki vizsgáztatásának ügyintézése rendkívül egyszerűen lebonyolítható, ha megbízható szolgáltató segítségét kéri. A kisteherautó műszaki vizsga díja függ a jármű típusától, amiről előzetesen tájékozódhat.

Ellenőrizze rendszeresen és alaposan a kisteherautója állapotát! Ezáltal nem csak a biztonságos közlekedésért tehet, hanem jelentős összeg kiadásától kímélheti meg magát a műszaki vizsgáztatás alkalmával. Informálódjon részletesen a kisteherautó műszaki vizsgáról www.caracekft.hu weboldalon, ahol lehetősége van időpontot is foglalni! Cégünk, a CARACE Autótechnika Kft. teljes körű segítséget nyújt a kisteherautó műszaki vizsgáját illetően, és letölthető nyomtatványokkal is támogatja a gördülékeny, gyors ügyintézést. Amennyiben más típusú jármű műszakija jár le, vagy forgalomba helyezésre, honosításra, eredetvizsgára, szervizelésre van szükség, szintén számíthat ránk. Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-6181726-os telefonszámon, vagy érdeklődjön a kisteherautó műszaki vizsgáról a karasz.imre@carace.hu címen!