Készüljön fel a szőlészeti munkálatokra kiváló kötözőanyagokkal!

2019 júl 29. | Útmutatás

Most látja, hogy mi az, amit másként kell csinálnia a következő évben a szőlőkötözés alkalmával? Esetleg még nagyobb területen szeretne termeszteni, ezért több borászati kellékre lesz szüksége? Nagyon fontos, hogy kiváló minőségű, strapabíró kötözőanyagokkal lássa el a feladatokat, ugyanis csak így lehet biztos a kiváló eredményben.

A szőlő kúszó növény, amit ha nem gondoz, a szabadon növő hajtásai fákra kapaszkodva és a földön kúszva fejlődnek. Ez semmiképp sem előnyös, hiszen annál nehezebb lesz az érett termést leszedni, sőt, a bogyók nagy része apró és savanyú maradhat. Metszéssel és kötözéssel kiválóan szabályozhatja a növekedést, és egészséges, szép terméssel lehet gazdagabb minden évben. Gondos metszéssel elérheti, hogy ne csak az adott, hanem a következő évben is erőteljes hajtásokat hozzon a növény. Ehhez azonban szükség van a megfelelő eszközökre, amelyek lehetővé teszik, hogy eredményesen végezze a munkáját. A növekedés ütemének megfelelően rögzíteni kell a hajtásokat a karókhoz. Rugalmas kötözőanyagokkal egyszerűen megoldható a függőleges helyzetű, egyenes törzs kinevelése. A hajtás hosszától függően a kordonkar egy része is könnyen kialakítható a vesszőből.

Kötözőanyagok, raffiák, kapcsok, más szőlészeti eszközök, és különféle borászati kellékek széles kínálatából válogathat egyéni igényei szerint, ha felkeresi Bí-Bor-Ász Borászati Szaküzletünk webáruházát! Megbízható, strapabíró, az adott feladatnak megfelelően, egyszerűen használható termékeket nyújtunk elérhető áron. Szerezze be tőlünk a megfelelő típusú és mennyiségű termékeket, rendeljen könnyedén a www.bi-bor.hu internetes oldalunkon!

Fordítson nagy figyelmet arra, hogy milyen kötözőanyagokkal és egyéb borászati kellékekkel látja el a feladatait! Ne spóroljon rajtuk, hiszen ezek minőségén múlik, hogy mennyire lesz eredményes a munkája! Kérdései esetén keressen bennünket a 06-30-663-7382-es villányi, vagy a 06-30-663-7381-es siklósi telefonszámunkon! Ha szeretne írni nekünk, megteheti az info@bi-bor.hu e-mail címünkre!