Kérje rendezvénye lebonyolításához kiskőrösi étterem szolgáltatását!

2019 júl 29. | Szabadidő

Kiemelkedő napra készül, és szeretne különleges helyen ünnepelni? Megfelelő helyszínt keres az Alföldön, ahol kényelmesen elférhet minden meghívott, és igazi magyaros ételeket fogyaszthatnak? Egy kiskőrösi étterem ideális választás lehet!

Egy család életében sok alkalom van, amikor mindenki együtt ünnepel. Kényelmesebb a szervezése és a lebonyolítása a rendezvényeknek, ha egy megfelelő szolgáltatót választ, akit megbíz ezzel a feladattal. Céges ünnepi alkalmakkor szintén érdemes egy kiváló éttermet választani, ahol biztosítják a megfelelő számú férőhelyet, és finomabbnál-finomabb ételeket szolgálnak fel.

Egy sikeresen működő kiskőrösi étterem családias hangulatával alkalmas ennek az igénynek a kielégítésére. Belső helyisége és kültéri vendégfogadásra kialakított, nyitott tere sokféle elképzelésnek megfelel. Választhatja névnapok, születésnapok, ballagás és egyéb események megrendezéséhez, kiváló kisebb és nagyobb társaságoknak is. A kiskőrösi étterem alkalmas a céges összejövetelek, a munkatársi megbeszélések megtartására is, hangulatával kellemes környezetet biztosít a vendégek számára. Bőséges választék áll rendelkezésre az étlapon. Többféle ételfajtából választhat, egyszemélyes és többszemélyes tálakból. Bármilyen igényei vannak, elégedett lehet, mivel változatos és igényesen felszolgált ételek várják a kiskőrösi étterem látogatóit.

Melyik ez a kiskőrösi étterem, ahol mindezek várják? A Kurta Étteremben megkóstolhat minden magyar finomságot, és megtalálhatja másféle ételek széles kínálatát is! Akár felnőtt csoporttal, akár családjával, akár gyermekekkel együtt érkezik hozzánk, egyéni ízlése szerint választhat minden vendégünk.

Tekintse meg kiskőrösi éttermünk étlapját és egyéb ajánlatainkat a www.kurtaetterem.hu internetes oldalunkon! Kérdései esetén keressen bennünket a 06-78-414-821-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kurtaetterem@gmail.com e-mail címünkre, készséggel állunk rendelkezésére!