Kérje kertészetünk segítségét a növényápoláshoz!

2019 jún 24. | Online áruház

Szeretné, ha növényei egészségesek és szépek maradnának a nagy melegben is? Ültetésre készül, vagy kérdései merültek fel a növényápolást illetően? A legjobb ötlet, ha régóta sikeresen működő kertészeti webáruház munkatársaihoz fordul segítségért, akik hasznos tanácsokkal szolgálnak, és nagyszerű termékeket biztosítanak.

A különféle növények nagyszerűen mutatnak a kertben, az erkélyen és a beltéri helyiségekben is, ám csak akkor fejlődnek megfelelően, ha gondot fordít a növényápolásra. Minden típusnak más igényei vannak, ezért fontos, hogy tisztában legyen ezekkel. Számos növényvédelmi probléma jelentkezhet, amiket elkerülhet, ha minden teendőt elvégez. Igazán szép kertje lehet, és egészséges termésnek örülhet, amennyiben nem feledkezik meg a rendszeres öntözésről. Ennek hiánya terméskieséshez, minőségromláshoz vezethet. Nem maradhat el a gyomlásás, amit könnyebben végezhet, ha tavasszal nagy gondot fordít rá. Talajtakaróval megakadályozhatja a gyomok kinövését. Az ültetéskor használt hosszú hatásidejű műtrágyával, vagy a locsolás során földbe juttatott tápoldattal pótolhatja a szükséges mennyiségű tápanyagot. Gyönyörű környezetben tartózkodhat nap, mint nap, ha megfelelően végzi a növényápolást.

Starkl kertészeti webáruházunk lehetőséget ad arra, hogy interneten keresztül vásárolja meg a növényeket, és számos tanáccsal látjuk el, hogy elégedett legyen a kertjével. Kiváló termékek hosszú sorából válogathat, így bármilyen fát, bokrot vagy virágot szeretne ültetni, nálunk rátalálhat a megfelelő fajtára. Hamarosan megjelenik az őszi ajánlatokat tartalmazó katalógusunk, amit díjmentesen elküldünk. Bővebb információért látogasson el a www.starkl.hu internetes oldalunkra, és nézzen körül nálunk!

Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a zöld kedvencek is túléljék a nyári forróságot, fordítson elég időt és figyelmet a gondos növényápolásra! Keresse fel kertészeti webáruházunk munkatársait, és jusson hozzá rengeteg hasznos tudnivalóhoz! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-94-329-700-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a katalogus@starkl.hu e-mail címünkre!