Felújítás

Kerámiaszórás: hő- és kopásálló bevonat deformáció nélkül

kerámiaszórás

Sérült fém munkadarabot szeretne javítani? Költséghatékony megoldást keres, és ha van rá lehetőség, nem cseréli az elemeket? Ha nem keletkezett jelentős kár, érdemes a kerámiaszórás alkalmazása mellett dönteni! Hő- és kopásálló bevonattal, deformáció nélkül kerülhet sor a kivitelezésre!

Sok olyan gép, berendezés, és egyéb munkadarab használatára kerül sor, amelyek csak akkor tesznek eleget az elvárásoknak, ha magas hő- és kopásállósággal jellemezhetők. A rendszeres alkalmazás során előfordulhat, hogy ezek sérülnek, kopnak, meghibásodnak, így már nem töltik be megfelelően a funkciójukat. A fém munkadarabok esetében főként lényeges a strapabíró felület, amit többféle módszerrel lehet kialakítani. A korszerű technikának köszönhetően ma már nem csak az új termékek gyártásakor, hanem a régi munkadarabok esetében is lehetőség van a kifogástalan állapot biztosítására. Erre a célra szolgál a kerámiaszórás, amellyel visszaállíthatók az előnyös tulajdonságok. A kerámiaszórás hatékony, tartós, esztétikus megoldást nyújt. Speciálisan kialakított pisztoly segítségével a kiáramló gázkeverék megolvasztja a kerámia részecskéket, amelyek a kijelölt felületre juttathatók nagy sebességgel. Fontos, hogy a kerámiaszórást megelőzően sor kerüljön a felület megfelelő előkészítésére, ugyanis csak fémtiszta munkadarab esetén lehet időtálló az eredmény.

Csere helyett válassza a költséghatékonyabb, megbízható megoldást! Gondoskodjon a munkadarabok kiváló állapotáról kerámiaszórással! Cégünk, a WELDTECH Kft. több, mint 20 éve nyújt segítséget annak érdekében, hogy a nélkülözhetetlen munkadarabok, alkatrészek újra kiváló állapotúak legyenek. Az elrepedt, elkopott, eltört elemektől nem szükséges azonnal megválni, hiszen a legtöbb esetben megjavíthatók. A hő- és kopásálló bevonat készítésére tökéletesen alkalmas kerámiaszórással utólag is tudunk az elemek előnyös tulajdonságairól gondoskodni. Bővebb információért látogasson el a www.weldtech.hu weboldalra, egyéni igényeivel pedig keressen bennünket a 06-34-551555-ös telefonszámon, vagy a weldtech@weldtech.hu e-mail címünkön!