Jégművészet az események színvonalának emeléséhez

2024 jún 19. | Kreativitás

Különleges díszítőelemeket keres? Szívesen megismerkedne a jégszobrokkal? A jégművészet mestere nem csak elkészíti a szobrokat, hanem lehetővé teszi azt is, hogy Ön lássa a munkálatokat, és kipróbálja a tevékenységet. Megéri a lehetőséget kihasználni.

A jégművészet hazánkban kevésbé ismert, mint külföldön. Magyarországon dolgozik egy olyan szobrász, aki nem csak a szokásos anyagokból készít alkotásokat, hanem jégből és hungarocellből is. A jéggel a téli hideg hónapokban lehet találkozni, de a jégművészet alapanyagaként bármikor rendelkezésre áll. A hűtés és a szigetelés, a precíz tárolás és csomagolás lehetővé teszi, hogy bármikor lehessen a szobrokban gyönyörködni.

Bármilyen rendezvényen különleges dekorációként szolgálhat egy alkotás. A mester nem csak a már korábban elkészített alkotásait teszi közzé, hanem meghallgatja az egyéni kéréseket, és teljesíti ezeket. Egy céges összejövetelnél vagy egy esküvőn érdekes motívumokkal, formákkal, szobrokkal díszítheti a helyiséget.

A vendéglátóhelyeken stílusosan teheti vonzóbbá a pultot egy jégből készült üveggel vagy jégpoharakkal. Rengeteg lehetőség van a jégművészet remekeinek bemutatására és felhasználására. Az alkotó egyre népszerűbb hazánkban is, így a tevékenysége elismertsége növekedik.

Meg lehet tekinteni az elkészült műveket, és közelebbről is láthatja a munkafolyamatot. A szobrász szívesen dolgozik a kíváncsiskodó szemek előtt. Az érdeklődők ki is próbálhatják a jégformázást.

Üzleti találkozókon, termékbemutatókon kiváló ötlet a cég logójának vagy a termékeknek a megjelenítése ebben a formában. Vonzóvá teheti a helyiséget, és emelheti az esemény színvonalát a jégművészet által.

Különleges alkotásokat tekinthet meg a www.iceart.hu internetes oldalon. Színvonalas szolgáltatást vehet igénybe az Ice-Art Bt. által, így bármilyen alkalomra készül, érdemes a lehetőséggel élni. Páratlan programmal, egyedi díszekkel várhatja a vendégeket. Hívja bizalommal a 06-70-9442477-es telefonszámot, vagy írjon üzenetet az iceart@iceart.hu címre!