Vállalkozásoknak

Jégkása gépekkel szélesebb körű kiszolgálást nyújthat a vendéglátóhelyén

Szeretne egyre több vendéget fogadni? Új vendéglátóhelyet nyit, vagy a kínálata bővítésén gondolkodik? A nyár egyik legnépszerűbb itala a jégkása, amit gyermekek és felnőttek egyaránt kedvelnek. Miért hagyná ki a lehetőséget, ha jégkása gépek használatával sok embert köszönthet?

A tikkasztó melegben mindenki vágyik a frissítő, hideg italokra. Akár a strandon dolgozik, kis üzletet vezet, akár étterem tulajdonosa, érdemes jégkása gépet működtetni. Ha piknikre, fesztiválra, vagy más rendezvényre készül, esetleg kávézót üzemeltet, vagy fürdőben szeretne a látogatóknak kedveskedni, szintén érdemes jégkása gépekkel készülni.

A finom, jeges, különböző ízű italoknak nagyon örülnek a vendégek, sőt vannak, akik kifejezetten emiatt látogatnak a vendéglátóhelyre. Az egyszerűen használható jégkása géppel nem csak jégkása, hanem más finomságok is elkészíthetők: jeges cappuccinoval, jeges csokival, gyümölcslével, sörbettel egyaránt kiszolgálhatja a vendégeket. A modern dizájnnak köszönhetően jól mutatnak a különféle színű italok. Kiváló ötlet a jégkása gépeket a pulton kívül elhelyezni, így könnyebben felhívhatja a figyelmet a kínálatára, és akár meg is engedheti a vásárlóknak, hogy fizetés után kiszolgálják magukat.

Többféle jégkása gép közül választhat egyéni igényei szerint cégünk, a Coltello Kft. webáruházában. Egy-, vagy többtartályos jégkása gépek állnak a rendelkezésére, így lehetősége van akár háromféle itallal kínálni a vendégeket. Megfizethető, gazdaságos megoldásra juthat, ha a tőlünk beszerezhető készülékekkel szerelkezik fel. Tekintse meg széles választékunkat, tájékozódjon az árakról, és rendeljen egyszerűen a www.coltello.hu weboldalon!

Készüljön a legjobb frissítő italokkal! Bővítse a kínálatát jégkása gépek segítségével, amelyekre nagy szükség van a nyári hónapokban! Szerezze be tőlünk a megfelelő termékeket, amennyiben pedig kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal! Hívja a 06-1-2007971-es telefonszámunkat, vagy küldjön üzenetet az info@coltello.hu e-mail címünkre!