Javítson az eredményein könnyedén, matematika-fizika korrepetálással!

2019 jún 12. | Útmutatás

Közelednek a vizsgák, és szeretné a lemaradását mielőbb pótolni? Esetleg pótvizsgára készül, vagy hatékony megoldást keres annak érdekében, hogy a következő év jobban sikerüljön? Matematika-fizika korrepetáláson saját tempója szerint haladhat, és gyorsan pótolhatja a hiányosságokat.

A felsőoktatási tanulmányokkal töltött évek mindenki számára tartogatnak nehézségeket, hiszen nem könnyű az összes tantárgy követelményeit teljesíteni. A matek és a fizika sok esetben okoz problémát, és minél több a hiányosság, annál nehezebb az új feladatokat megoldani. Fontos, hogy minél hamarabb pótolja ezeket, hiszen csak így folytathatja a tanulmányokat sikeresen. Bármilyen kilátástalan a helyzet, lehetősége van a javításra! Matematika-fizika korrepetáláson megszerezheti azt a szintű tudást, amire nem került sor az iskolapadban. Tapasztalt magántanár segítségével egyéni igényei szerint haladhat. A matematika-fizika korrepetálás lehetővé teszi, hogy minden apró hiányosságot pótoljon, megértse a korábban megoldhatatlannak tűnő példákat, és az elméleti anyag elsajátításával sem adódhat gondja. Jobb jegyeket szerezhet, elkerülheti a bukást, amennyiben pedig pótvizsgára készül, szintén jó eredményre számíthat, ha matematika-fizika korrepetáláson vesz részt.

Saját tudási szintjéhez, és képességeihez mérten tartom a matematika-fizika korrepetálást. Magántanárként nyújtok hatékony segítséget abban, hogy sikeresebb legyen az iskolai órákon. Igyekszem a lehető legtöbbet megtenni azért, hogy javuljon a jelenlegi helyzet, és sikeresen vehesse az akadályokat. Szerezzen bővebb információt tevékenységemről a www.lipovszky-matek-fizika.hu internetes oldalon!

Ne adja fel, hiszen egy kis gyakorlással jelentős változás várható! Javítson az eredményein matematika-fizika korrepetálás segítségével! Egyeztessünk időpontot a személyes megbeszélésre, és tegye fel kérdéseit bizalommal a 06-70-532-4476-os telefonszámon, vagy írjon üzenetet a magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu e-mail címre!