Intézze egyszerűen és gyorsan az eredetvizsgát!

2019 okt 17. | Útmutatás

Jármű vásárlását tervezi, vagy szeretné a közlekedési eszközét újra forgalomba helyezni? Az egyik legfontosabb feladata az eredetvizsgára való jelentkezés, hiszen csak érvényes nyomtatvánnyal a kezében indulhat útnak. Ha nem szeretne sokat várni, és igyekszik minden feladatot a lehető legegyszerűbben megoldani, foglaljon időpontot online eredetvizsgára!

A közlekedési eszközök adás-vétele, a forgalomba helyezés, a külföldről behozott gépjármű üzembe helyezése egyáltalán nem tűnik bonyolultnak, azonban számos feltételnek kell megfelelni. Kritérium többek között az eredetvizsga, amire sokan nem tudják, hogy miért van szükség. Az eredetvizsga célja a jármű egyedi azonosítóinak ellenőrzése. Fontos, hogy ki legyen szűrve minden olyan közlekedési eszköz, ami bűncselekményen esett át.
Minden tulajdonosváltáskor szükség van az eredetvizsgálatra, ami 60 napig érvényes. Először az eredetvizsgáló átnézi a járművet, ellenőrzi az adatokat, majd a hatóság hagyja jóvá az eredményt. A díja függ a jármű típusától, és hogy melyik kategóriába tartozik.

Önnek sem mindegy, hogy mennyi időt tölt az ügyintézéssel? Online foglalhat időpontot az eredetvizsgára, és megbízhatóan, gördülékenyen, gyorsan intézheti a közlekedési eszköz üzemeltetéséhez szükséges ügyeket, ha felkeresi cégünket, a CARACE Autótechnika Kft.-t! Bármilyen ok miatt nélkülözhetetlen az eredetvizsga, segítünk, hogy minél hamarabb kézhez kapja a jármű használatához elengedhetetlen nyomtatványokat. Foglaljon időpontot akár már most, és olvasson részletesen színvonalas szolgáltatásunkról a www.caracekft.hu weboldalon!

Jusson hozzá a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban az engedélyekhez, amelyek lehetővé teszik, hogy probléma nélkül közlekedjen! Jelentkezzen eredetvizsgára, amennyiben pedig kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén! Hívjon minket telefonon, a 06-23-365-623-as számunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@carace.hu e-mail címünkre!