Hozza közelebb a természetet zöldfal dekorációval!

2019 júl 19. | Kreativitás

Kevés ideje van arra, hogy a szabadban tartózkodjon, pedig nagyon szereti a természetet? Egyedi megoldást keres arra, hogy az épület belső helyiségeiben is gyönyörködhessen a zöld környezetben? Beltéri növénydekorációval megvalósíthatja a terveit! Lehetősége van zöldfal telepítésére, ami igazán különlegessé teszi az ingatlant.

A sok munka és a rengeteg otthoni teendő miatt a legtöbb ember esetében nagymértékű a bezártság, ez pedig számos káros hatást gyakorol a szervezetre. Lehet, hogy Ön is vágyik a természet közelségére, de nem tud elég időt szakítani arra, hogy gyakran tartózkodjon a szabadban. A zöld környezet felüdít és megnyugtat, ez ad magyarázatot arra, hogy miért visznek egyre többen virágokat a lakásukba és a munkahelyükre. Kiváló ötlet beltéri növénydekorációval díszíteni az otthonát vagy az irodáját, így kapcsolatot teremthet a külvilággal. Egy kopár betonfalat is könnyen elrejthet zöldfal alkalmazásával.

A belső térben elhelyezett zöldfalnak több előnye van, többek között:

  • Javítja a koncentrációt.
  • Hatékonyan tisztítja a levegőt.
  • Pihentetően hat.
  • Optimista, vidámabb hangulatot teremt.
  • Csökkenti a fáradékonyságot.
  • Bármekkora méretben készíthető.
  • Minimális gondozásra van szükség.

Zöldfelületek telepítésével foglalkozó Plantart Dísznövény és Növénytartó áruházunkban megtalálhatja azokat a termékeket, amelyekkel sokkal szebbé, különlegesebbé varázsolhatja az otthonát, az irodáját, vagy éppen az üzlethelyiségét. Modern módszerek és eszközök alkalmazásával végezzük a formatervezést, kiváló gyártástechnológiával oldjuk meg a kivitelezést. Alacsony vízigényű zöldfalat telepítünk, amit egyszerű áttelepíteni és karbantartani. Informálódjon részletesen a tőlünk megrendelhető Live Picture öntözőrendszer előnyeiről, a technikai részleteiről és a zöldfal pozitív tulajdonságairól a www.plantart.hu weboldalunkon!

Tegye színesebbé, vidámabbá és különlegesebbé a beltéri helyiségeket! Rendezzen be növényekkel teli környezetet, ahol igazán jól érezheti magát! Kérje a segítségünket a zöldfal kialakításához! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-23-511-720-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az aruhaz@plantart.hu e-mail címünkre!