Útmutatás

Homokszűrők a víz tisztaságáért és a gazdaságos üzemeltetésért

homokszűrők

Szeretné a medencéjét folyamatosan tisztán tartani, de nagyon sokat fizet a vízhasználatra? Esetleg most tervezi a medence kivitelezését, és igyekszik minden eszközt beszerezni, ami segít a költséghatékony fenntartásban? A homokszűrők lehetővé teszik, hogy a víz gyakori leengedése nélkül szűrje a szennyeződéseket a vízből.

A nyári melegben, és az évben máskor is felüdülést jelent, ha saját medence használatára van lehetőség. Akár a kertjében, vagy fedett helyen, saját családja számára fenntartott, akár vendégek fogadására alkalmas medencével rendelkezik, az egyik legfontosabb feladata a víz tisztaságáról gondoskodni. A víz gyakori leengedése meglehetősen drága megoldás, ezért érdemes ennél gazdaságosabb és egyszerűbb módszert alkalmazni. Erre a célra szolgálnak a medence homokszűrők, amelyek folyamatosan forgatják a medence vizét, ezzel a technikával szűrik meg a szennyeződéseket. A homokszűrő beszerzése egyszeri ráfordítást jelent, és nagyon hamar megtérül a befektetés. Érdemes homokszűrő szettet vásárolni, így minden termék a rendelkezésére áll, amelyekkel rendben tarthatja a medencét.

Bármilyen típusú medencét használ, nálunk hozzájuthat a megfelelő homokszűrőhöz! Cégünk, a PGPLAST Kft. különböző homokszűrő szetteket kínál, amelyek lehetővé teszik az egyszerű és gazdaságos tisztítást. A könnyen telepíthető váltószelep, a kiváló minőségű anyagból készült tartály, és a korrózióálló, hosszú élettartamú szivattyú is eleget tesz minden elvárásnak. Ha most tervezi a medence kivitelezését, szintén megéri hozzánk fordulni, mivel szakembereinkkel precíz munkát végzünk rövid határidőn belül. Szerezzen bővebb információt a szolgáltatásainkról, és tájékozódjon a medence homokszűrők áráról a www.pgplast.hu weboldalon!

Gondoskodjon a medence tisztaságáról anélkül, hogy sokszor leengedi a vizet! Használjon homokszűrőt a szennyeződések eltávolítása érdekében! Szerezzen be mindent egy helyen, amire szüksége lehet a költséghatékony és magas színvonalú működtetéshez! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal a 06-20-5420672-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@pgplast.hu e-mail címünkre!