Útmutatás

Homokszűrő tartály vásárlás okosan

homokszűrő tartály

Az idei évre elbúcsúztunk a nyártól, ez azonban nem jelenti azt, hogy a fürdőzésről is le kell mondani, hiszen fedett, téliesített medencével lényegében az egész év strandszezonnak tekinthető. Ám a gyakori használat a medence gépészetet is igénybe veszi, ezért idővel előfordulhat, hogy valamelyik elemét cserélni kell. Ilyen lehet a homokszűrő tartály is, ami nélkül nincs kristálytiszta medencevíz, ezért akkor, amikor elérkezik az ideje, újat kell vásárolni.

A folyamatos vízforgatás és szűrés felel a medence vizének tisztaságáért, enélkül ugyanis gyorsan elszaporodnának az algák és egyéb szennyeződések. Ez nem csak a medence esztétikai értékét rontja, hanem az egészségre is káros lehet, egy hatékony homokszűrő vízforgató használatával azonban nyoma sincs hasonló problémának.

A medence építésénél a legjobb megoldás egy komplett homokszűrő szett vásárlása, ami mindent tartalmaz, amire szükség van a rendeltetésszerű működéshez. Egy ilyen rendszer legfontosabb eleme a vízforgató szivattyú, de legalább ilyen lényeges maga a homokszűrő tartály is. Abban az esetben, ha már nem tudja betölteni a szerepét, elegendő azt kicserélni, hiszen önállóan is megvásárolható. A homokszűrő tartály kiválasztása során nagy figyelmet érdemel a teljesítmény, illetve méret, amit a medencéhez kell igazítani, de lényeges szempont a szűrési sebesség is. Az optimális szűrés nem csak a víz tisztaságáért felel, hanem azért is, hogy kevesebb vegyszert kelljen alkalmazni, a homokszűrő tartály kiválasztását tehát mindenképpen meg kell fontolni, szükség szerint pedig célszerű szakértő segítségét kérni.

A régi homokszűrő tartály helyett újat, jobbat keres? Fedezze fel cégünk, a PGPLAST Kft. termékválasztékát! Magán és közösségi használatra szánt medencékhez egyaránt sokféle típust kínálunk, az egyszerűbb modellektől a prémium kategóriájú termékekig. Böngésszen bátran a medence.shopping weboldalon, ahol megrendelheti az igényeinek megfelelő homokszűrő tartályt, ha pedig szeretne segítséget kérni a választásban, a +36-20-513-6797-es telefonszámon és az info@medence.shopping e-mail címen várjuk megkeresését!