Felújítás

Heveder javítás a szállítószalag problémamentes működtetéséért

heveder javítás

Sérült a szállítószalag hevedere, ami miatt probléma merülhet fel az üzemeltetés során? Fontos, hogy költséghatékony és gyors megoldást találjon? Érdemes heveder javítással foglalkozó szakemberekhez fordulni, akik rövid időn belül elhárítják a hibát.

Az anyagmozgató gépek kiemelt szerepet töltenek be számos területen. Ömlesztett anyagok, darabáruk, személyek mozgatására alkalmas szerkezeteket egyaránt gyártanak a szakemberek. Széles körben használt a gumihevederes szállítószalag, amire nagy szükség van az ipar különböző ágazataiban.

A szállítószalag hevederek általában vulkanizált gumiba ágyazott erősítőbetétekből készülnek. Ha nagy terhelésnek vannak kitéve, vagy nagyon hosszúak, akkor nem maradhat el a speciális erősítés. A heveder feszítéséből származó húzóerő statikus terhelést okoz, működtetés közben pedig dinamikus terhelések fejtenek ki hatást. A dinamikus terhelés a heveder saját mozgása, valamint a szállítandó anyagok hevederre kerülése miatt keletkezik. Fontos, hogy mindezeknek jól ellenálljon, ezért elengedhetetlen a strapabírás, a kiváló minőségű anyagok felhasználása a gyártás során.

A folyamatos terhelés, a szállítószalag hosszú időn keresztül történő működtetése miatt bizonyos idő után sérülhet, akár el is szakadhat a heveder. Ha időben észreveszi a rendellenességet, és hozzáértő szakemberekhez fordul, akkor megkímélheti magát egy új termék beszerzésétől a heveder javításával.

Előfordulhat fedlapsérülés, fedlaphiány, és ha a szövetbetét jó állapotú, megoldható a heveder javítás extrudálással. Vulkanizált és ragasztott javítások, valamint beszakadás esetén erősítő szövetbetét beépítésére kerül sor. Ha ezen a területen tapasztalt szakemberekkel veszi fel a kapcsolatot, rövid időn belül megoldódhat a felmerült probléma.

Hosszabbítsa meg a szalagok élettartamát a heveder javításával! Bízza cégünk, a Belt-Service Kft. munkatársaira a feladatot, és használja újra gond nélkül a nélkülözhetetlen munkaeszközt! Bővebb információhoz juthat a www.beltservice.hu weboldalon, és készséggel állunk a rendelkezésére a 06-30-5601936-os telefonszámon, vagy a bota.emil@beltservice.hu e-mail címen.