Gondoskodjon a különleges jelölésről laser gravírozással!

2023 jan 30. | Kreativitás

Kiemelkedő eredményért járó díjak feliratozására van szükség? Egyedi ajándék átadására készül, amit szeretne névvel, üzenettel is ellátni? Esetleg alkatrészek sorszámozását tervezi? Szinte bármilyen anyagú tárgyak jelölésére alkalmas a laser gravírozás, ami nagy pontossággal végezhető el.

Rengeteg jelöléstechnikai lehetőség van, amelyek közül mindenki egyéni igényei szerint, és a célnak megfelelően választhat. Attól függően, hogy mekkora méretű, milyen alakú és anyagú termékről van szó, más-más eljárás alkalmazásával lehet a legjobb eredményre jutni.

Egyéb technikákkal szemben a laser gravírozáshoz nincs szükség szerszám készítésére. Ennek köszönhetően költséghatékony megoldást jelent egy tárgy, és nagyobb mennyiség jelölése esetén is.

Ha szeretne nagy finomságú grafikát, vagy törékeny termékről van szó, amit csak óvatosan lehet feliratozni, azonban fontos a precíz munkavégzés, akkor érdemes a laser gravírozás mellett dönteni. Kitüntetések, emléktárgyak átnyújtását megelőzően remek ötlet laser gravírozással a neveket, a dátumokat, az események elnevezéseit ezen a módon feltüntetni.

Fa, üveg, műanyag, bőr anyagokra egyaránt írhat, és megjeleníthet ábrát laser gravírozással. Apró felület esetén sem okozhat gondot a pontos kivitelezés.

Tüntesse fel a kívánt feliratot, ábrát vagy nevet egyszerűen, dekoratív módon! Ajándékozzon különlegeset, vagy oldja meg más eszközök jelölését korszerű és időtálló módszer segítségével! Cégünk, a Szabadi Sport Gravír Kft. többféle eljárás alkalmazására nyújt lehetőséget, így a laser gravírozásra is. Személyre szóló ajándékok, és ipari területen használatos eszközök, alkatrészek felületének gravírozását egyaránt ránk bízhatja.

Ha sporteseményeken átnyújtható tárgyakra, vagy egyéb ajándékokra van szüksége, ezeket is beszerezheti tőlünk. Tekintse meg széles kínálatunkat, és olvasson részletesen a tevékenységünkről a www.sportgravir.hu internetes oldalon! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-4221778-as telefonszámon, vagy a sportgravir@t-online.hu e-mail címen!