Fuvarozzon költséghatékonyan, kisteherautó bérléssel!

2019 jún 24. | Útmutatás

Nagyobb mennyiségű termékek biztosítására van szükség a megnövekedett nyári forgalom miatt? Esetleg költözik, és nincs megfelelő méretű jármű a tulajdonában? Bármilyen ok miatt nélkülözhetetlen a nagy raktérrel rendelkező közlekedési eszköz, döntsön a kisteherautó bérlés mellett!

Számos esetben elengedhetetlen a személygépjárműnél nagyobb jármű használata. Ha üzletvezetőként dolgozik, előfordulhat, hogy a nyári hónapokban egyre több áru biztosítását kell megoldani. Költözés alkalmával, vagy bármilyen más hasonló helyzetben szintén praktikus megoldásra van szükség. Kisteherautó bérléssel eleget tehet az igényeknek, és hatalmas összeg kifizetése nélkül láthatja el a teendőket. Rengeteg előnye van a kisteherautó bérlésnek, melyek közül a következőket érdemes mindenképp kiemelni:

  • Mentesül a biztosítások, az adók fizetése alól.
  • Nem Önnek kell a javítást, a szervizelést intézni.
  • Költséghatékonyan fuvarozhat.
  • Mellőzheti a saját tulajdonra való beruházást.
  • Elégedett lehet a jármű műszaki állapotával és a külső megjelenésével.
  • Előre számolhat a felmerülő költségekkel.

Bármilyen típusú áruk szállítására kerül sor, teljes biztonságban tudhatja a rakományt. Annak érdekében, hogy jól elférjenek a termékek, vagy éppen a bútorok, érdemes a kisteherautó bérlése előtt körültekintően tájékozódni.

Különböző típusú és méretű kisteherautók bérlésére adunk lehetőséget a Fox Professional Kft. munkatársaiként. Igényei szerint választhatja ki a legmegfelelőbb járművet, amit kedvező feltételek mellett kölcsönözhet tőlünk. Rendelkezésére állunk az ország több pontján. Minden fontos információt megtalál a honlapunkon, látogasson el akár már most a www.kisnagyautoberles.hu internetes oldalunkra!

Oldja meg a szállítást egyszerűen és költséghatékonyan! Forduljon hozzánk, ha a kisteherautó bérlés mellett döntött! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-474-0712-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a budapest@kisnagyautoberles.hu e-mail címünkre!