Faszobrászat: különleges technika különleges végeredménnyel

2021 dec 16. | Kreativitás

faszobrászat nem csak látványos eredményt ígér, hanem az alkotás folyamata is rendkívül érdekfeszítő! Ha szeretné egy különleges szoborral dekorálni környezetét, esetleg kifejezetten a műsor érdekli, a legjobb helyen jár!

A fa közkedvelt alapanyag, ami természetes szépségének köszönhetően sajátos karaktert ad a dísztárgyaknak, melyek pontosan ettől válnak olyan szerethetővé. Faszobrokat bárki vásárolhat magának, aki stílusos dekorációt keres, egyszerűen csak annyi a dolga, hogy besétál egy üzletbe, és kiválasztja a neki tetsző dísztárgyat. Ám az igazán rendhagyó alkotások nem műhelyekben születnek, nem hagyományos eszközökkel készülnek, és nem is boltban vásárolhatóak meg. Ha Ön kifejezetten ilyen egyedi dekorációt keres, ismerkedjen meg a faszobrászat legizgalmasabb változatával, ami minden részletében más, mint amivel eddig találkozott!

faszobrászat attól válik érdekfeszítővé, hogy az alkotás eszköze egy láncfűrész. Ami mások kezében egyszerű gép, az az alkotónak egy munkaeszköz a faragáshoz, melynek segítségével bármit életre kelt egy nagyobb farönkből. Bármilyen szobor készülhet ezzel a nem mindennapi technikával, ez pedig új szinte emeli a dekorálást azok számára, akik nyitottak az újdonságokra. Természetes, hogy ha az alkotás nem a hagyományos módon történik, az kíváncsiságot kelt az érdeklődőkben, ez az oka annak, hogy a faszobrászat meg is rendelhető egy önálló műsorként. A fafaragás eme rendhagyó módja számtalan különféle rendezvény látványossága lehet, a szobrok pedig helyben meg is vásárolhatóak.

Ha szeretné izgalmas programmal színesítheti rendezvényét vagy egyszerűen csak szívesen vásárolna egy nem mindennapi dekorációt, a faszobrászat remek választás! Ismerje meg közelebbről M. Tóth Zsolt egyedülálló művészeti tevékenységét és tekintse meg a korábbi munkákat a www.iceart.hu weboldalon! Ha szívesen megcsodálná személyesen is a faszobrászat alkotási folyamatát és végeredményét, hívja a +36-20-949-5032-es telefonszámot vagy írjon üzenetet az iceart@iceart.hu e-mail címre!