Enyhítsen légúti panaszain sóklíma terápiával!

2019 júl 4. | Útmutatás

Egyre nehezebben viseli a tüneteket, amiket allergia, vagy más légúti probléma okoz? Szeretne hatékonyan tenni a gyógyulás érdekében? Akár Önnek, akár családja bármely tagjának van szüksége segítségre, érdemes sóklíma terápián részt venni, ugyanis ezzel a módszerrel elérhető akár a teljes gyógyulás is.

Hazánkban rengeteg ember érintett a felső légúti allergiában. Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója, a leggyakoribb a pollen, a poratka és az állati szőrök miatt alakul ki. Sajnos folyamatosan növekszik az emberek száma, akik valamilyen allergiában szenvednek. Ha Önnek is vannak légúti panaszai, vagy valamely családtagjának, ismerősének szeretne segíteni, érdemes megismerkedni a sóklíma terápiával. A légúti allergének által kiváltott reakciók, mint például az orrfolyás, az orrdugulás, a tüsszentés vagy a könnyezés, a köhögés, a szemviszketés nagyon kellemetlenek, főleg akkor, ha egyre gyakrabban jelentkeznek. A só jótékony hatása mindezek megszüntetésében segíti, ezért érdemes nagy figyelmet fordítani a sóklíma terápiára. Fontos, hogy körültekintő legyen, hiszen nem minden esetben számíthat ugyanolyan eredményre: a sószemcsék méretén múlik, hogy lejutnak-e a kishörgőkbe, ami csak az 5 mikron átmérőnél kisebb méretű szemcsék esetében történik meg. Elektromos töltöttséggel hatékonyan növelhető az eljárás hatásfoka.

A célnak megfelelően kialakított sógéppel várjuk az Asthma Rehabilitációs Centrumban. Olyan sóklíma terápián vehet részt, amely lehetővé teszi a gyors gyógyulást. Bármilyen légzőszervrendszeri panaszokkal küzd, enyhíthet az állapotán, sőt, meg is szüntetheti a problémát. A sóklíma terápia felnőttként és gyermekként is bátran alkalmazható. Szerezzen részletes információt az általunk szervezett kúrákról és a bérelhető, illetve megvásárolható sógépről a www.arec.hu weboldalunkon!

Változtasson a jelenlegi helyzeten, érje el, hogy javuljon az egészégi állapota! Vegyen részt sóklíma terápián, akár egész családjával együtt, és szüntesse meg a légúti panaszokat! Érdeklődjön a 06-20-974-3217-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az arec@t-online.hu e-mail címünkre!