Útmutatás

Elkerítő eszközök a terelőútvonalak kialakításához

elkerítő eszközök

Szükség van egy útszakasz ideiglenes lezárására? Építési területen, vagy rendezvény helyszínének környezetében szeretné a közlekedést szabályozni? Bármilyen ok miatt nélkülözhetetlen az ideiglenes vagy végleges terelőútvonalak kialakítása, megfelelő elkerítő eszközökkel könnyen megoldhatja a feladatot.

Számos ok miatt kerülhet sor egy útszakasz, vagy egy terület lezárására. Attól függően, hogy meddig tart az adott helyszínen a munkavégzés, esetleg a rendezvények lebonyolítása, szükség lehet ideiglenes vagy végleges terelőútvonalakra. Útfelújítás, útépítés, épületbontás, építkezés, események megrendezése, és veszélyhelyzet miatt egyaránt sor kerülhet bizonyos terület elkerítésére. Ebben segítenek az elkerítő eszközök, amelyek többféle változatban elérhetőek. A szélsőséges időjárási viszontagságok, és más külső tényezők kárt tehetnek az elkerítő eszközökben, ezért fontos, hogy kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készüljenek. A szakszerű elhelyezés, valamint a jó láthatóság, és az egyértelmű jelzések egyaránt lényegesek. Annak megfelelően célszerű választani, hogy pontosan hol, milyen ok miatt, és mekkora területen van szükség az elkerítő eszközök használatára. A legtöbb esetben elegendő a terelő kúpok, bóják alkalmazása, de előfordulhat, hogy csak kordonszalaggal, korláttal lehet az elvárásoknak eleget tenni.

Gondoskodjon a biztonságos közlekedésről, és tegye lehetővé a gördülékeny munkavégzést, valamint a programok zavartalan lebonyolítását elkerítő eszközök használatával! Válassza ki körültekintően a célnak leginkább megfelelő elkerítő eszközöket nálunk! Cégünk, a CAL3000 Forgalomtechnikai Kft. kiváló minőségű termékeket nyújt kedvező áron. Több éves tapasztalattal vállaljuk az egyedi gyártást, és szívesen adunk tanácsot annak érdekében, hogy minél könnyebben jusson kifogástalan megoldáshoz. A terelés helyétől és jellegétől függően biztosítjuk a kordonszalagokat, az elkerítőhálókat, a korlátokat, a terelőfalakat, és a terelő kúpokat, bójákat is a megfelelő méretben, kivitelben. Jusson bővebb információhoz a www.caleid.com weboldalon, és keressen bennünket a 06-30-2503298-as telefonszámunkon, vagy az info@caleid.com e-mail címen!