Elektronikai berendezései tisztításához használjon sűrített levegő spray-t!

2019 aug 22. | Útmutatás

A por nem csupán a dísztárgyaknál, bútoroknál okoz bosszúságot, hanem a különböző műszaki berendezéseknél is. A különbség annyi, hogy a használati tárgyak felületéről egyszerű eltávolítani a port, viszont az elektronikai eszközöknél ez már nem olyan könnyű, különösen akkor, ha a műszaki berendezés belsejét is portalanítani kell. Erre mindenképp szükség van, hiszen a por nem csak kívülről, hanem belülről is támad: ez azért kellemetlen, mert a porosodás befolyásolja a készülékek teljesítményét, és akár teljesen tönkre is teheti a műszaki cikkeket. A különböző gépek portalanítását pedig nem lehet akárhogy végezni: ehhez sűrített levegő spray-re lesz szükség!

A nedves törlőkendő, vegyszerek ugyanolyan károsak a különböző elektronikai berendezésekre, mint a por, éppen ezért van szükség a sűrített levegő spray-re. Ezzel az eszközzel hatékonyan, a legnagyobb mennyiségű port is képes eltávolítani úgy, hogy a készülékek belsejében található szenzoroknak, alkatrészeknek nem esik bántódásuk. A sűrített levegő pray-vel sokkal alaposabb munkát is tud végezni, mert az eszköz használatával a port a legszűkebb helyekről is el lehet távolítani, ez pedig mindenképp az adott készülék hosszú élettartamát szolgálja. A sűrített levegő spray-k mindig kéznél vannak, alkalmazásuk semmilyen előkészületet nem igényel és pár perc alatt teljesen tisztává lehet varázsolni a különböző gépek, elektronikai eszközök belsejét. A sűrített levegő spray-vel sok mindent tud takarítani, például billentyűzetet, mérőeszközöket és még fényképezőgépek karbantartásához is ideálisak.

A sűrített levegő spray-k nem hiányozhatnak a műhelyekből, de az otthonok garázsaiban is hasznos kellék! Ha Önnek sincs, pótolja a hiányosságot és szerezze be a spray-t a Kábelvilág webáruházából! Tőlünk online is be tudja könnyedén szerezni a sűrített levegő spray-t otthonra vagy műhelyébe. Webáruházunkat a www.kabelvilag.hu címen éri el, nézzen körül nálunk! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20-944-5611-es számon vagy írjon e-mailt az info@kabelvilag.hu címre!