Ajándék

Egyedi plakett készítés a kiemelkedő teljesítmények elismeréséért

egyedi plakett készítés

Sporteseményekre készül, amelyek megszervezése az Ön feladata? Szeretne a résztvevőknek különleges ajándékkal készülni? Kiváló ötlet az egyedi plakett készítés, többféle változat közül választhatja ki a célnak leginkább megfelelő terméket, amit egyéni kérése szerint látnak el a szakemberek ábrával és szöveggel.

Minden sportrendezvény különleges élményt jelent a sportolóknak és a nézőknek egyaránt. A résztvevők sokat készülnek a megmérettetésre, és igyekeznek minél jobb eredményt elérni. Az esemény végén sor kerül a díjátadásra, ami egyedülálló része a programoknak. Egyedi plakett készítéssel nagy örömet lehet szerezni a versenyzőknek. Egyes alkalmakkor minden résztvevő kap valamilyen ajándékot, más rendezvényeken pedig csak a legjobban teljesítő személyek. Az egyedi plakett készítés során olyan ajándéktárgy gyártására kerül sor, amely egyedi emlék marad a díjazott számára. Ha ezt a formát választják a jutalmazók, akkor valóban különleges készítésű, elismerő emléket tudnak átadni. Az egyedi plakett készítés többféle módon történik, és sokféle anyagot használnak fel a szakemberek. Választható akril, dobozos, vagy fa plakett is, különféle méretekben, más-más formában. Az egyedi plakett készítés során előállított ajándéktárgy valóban egyedülálló, ami tartalmazza az esemény elnevezését, időpontját, és az elért eredményt is. Szép emlékül szolgál a résztvevőknek arról a jeles napról, amikor bemutathatták a tudásukat. Ezáltal nem egyszerű oklevelet kapnak, hanem egy kreatív, ötletes, formába elhelyezett dísztárgyat.

1990 óta népszerű családi vállalkozásunk színvonalas szolgáltatást nyújt kedvező áron. Egyéni igényei szerint vállaljuk az egyedi plakett készítést, és beszerezhet cégünktől, a Szabadi Sport Gravír Kft.-től más termékeket is. Akrilból és fából egyaránt biztosítjuk a megfelelő plakettet, valamint lehetősége van dobozos változatot is rendelni. Tekintse meg ezeket képeken a www.sportgravir.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-1-4221778-as telefonszámon, vagy a sportgravir@t-online.hu e-mail címen!