Útmutatás

Dupla sírkövek az elhunytak tiszteletére

dupla sírkövek készíttetés

Örökre el kell búcsúznia szerettétől? Szeretne emléket állítani? Netán időben akar gondoskodni a saját sírhelyéről, hogy ezt illetően ne legyen a családtagjainak később feladata? Egyre többen döntenek a dupla sírkövek készíttetése mellett, érdemes ezt a lehetőséget Önnek is átgondolni.

Mindig nagy veszteség egy család számára, ha elveszítenek egy hozzátartozót. A családtagokat nagyon megviseli ez a tragédia. A legfontosabb és legnehezebb feladat a temetkezés megszervezése. Vannak, akik már ekkor megrendelik a dupla sírkövet, mások pedig egy későbbi időpontban. Minden ember emléket állít elhunyt szerettének. Több vállalkozás foglalkozik a dupla sírkövek, és más típusú emlékhelyek készítésével, így egyéni igénye szerint tud választani. Hosszú távon gondolkodva ajánlott a dupla sírkő mellett dönteni, mivel ez a megoldás több családtag temetkezési helyéül is szolgálhat. A kivitelezővel megbeszélheti az egyéni elképzeléseit, és kiválaszthatja a megfelelő anyagot és formát. Rendelhet egészen egyszerű dupla sírkövet, vagy kérhet díszes, stílusosan kialakított sírkövet. A dupla sírkövet kiegészítheti szobrokkal, vázákkal, és egyéb tartozékokkal. Általában katalógusból választhat, de személyesen is megnézheti a már elkészített dupla sírköveket. A szakemberek nagy gyakorlattal, hozzáértéssel végzik a tevékenységüket. Évek múlva segítenek az időjárási viszontagságok miatt szükséges javítási munkálatokban. Az emlékezés jelképeként is szolgáló sírkő méltóképpen ad helyet az elhunyt embernek.

Keresse fel cégünk, a Hungránit Bt. munkatársait, és ossza meg egyéni igényeit! Négy generációs családi vállalkozásunk megbízható segítséget nyújt, bármilyen sírkövek elkészítésére van szükség. Ha szeretne időtálló, kifogástalan, szép megoldást, érdemes a dupla sírköveket, és más típusú sírköveket is gránitból készíttetni. Informálódjon részletesen a szolgáltatásunkról, és tekintse meg a korábbi munkáinkat a www.hungranit.hu weboldalon! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-29-413564-es telefonszámunkon, vagy a hungranit@gmail.com e-mail címen!