Útmutatás

Daru bérbeadás: költséghatékony és biztonságos építkezés

Daru bérbeadás

Nehéz súlyok mozgatására van szükség? Építkezik, vagy vállalkozást vezet, és szeretne költséghatékony megoldást találni? Korszerű munkagépek állnak a rendelkezésére, amelyeket nem szükséges megvásárolni. Daru bérbeadással foglalkozó szolgáltatónál többféle gépet biztosítanak, így a célnak megfelelően kölcsönözhet.

Az építőipar területén, a különböző méretű ingatlanok kivitelezése, a régi épületek lebontása során nagy szükség van az emeléstechnikai eszközökre. A korszerű technológiának köszönhetően ma már több munkagép áll rendelkezésre, amelyek eleget tesznek az elvárásoknak, és lehetővé teszik a gördülékeny, hatékony munkavégzést. A nagy súlyú építőanyagok emelésére alkalmasak a daruk, amelyekkel biztonságosan mozgathat bármekkora terhet a magasban. A legegyszerűbb módja a daruzásnak, ha a darubérlés mellett dönt, ugyanis így jelentős anyagi ráfordítás nélkül használhat kifogástalan állapotú munkagépeket. Kedvező bérleti díjért cserébe szakemberek segítenek Önnek az ideális daru kiválasztásában és működtetésében. Akár a saját ingatlanát építi, akár rendszeresen vállalja az épületek kivitelezését, megéri a darubérlés előnyeit kihasználni.

Bármilyen anyagok vagy eszközök mozgatására van szükség, vegye igénybe cégünk, a Kopecskó és Társa Kft. szolgáltatását! Nagy figyelmet fordítunk korszerű gépparkunk folyamatos bővítésére, kiváló állapotban lévő, rendszeresen karbantartott járműveket biztosítunk a munkavégzéshez. Célunk, hogy minél egyszerűbben és költséghatékonyabban tudja a feladatait megoldani. Lehetőséget adunk a darubérlésre, többféle gép közül választhatja ki a legmegfelelőbbet. Több, mint 10 éves tapasztalattal vállaljuk a daruzást, ha pedig tereprendezésre, emelésre vagy szállításra van szükség, szintén számíthat a segítségünkre. Jusson bővebb információhoz a www.kopecsko.hu weboldalon!

Spóroljon sokat azáltal, hogy a munkagépek megvásárlása helyett a kölcsönzés mellett dönt! Használja ki a darubérlés előnyeit kedvező áron! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-9791660-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kopecsko@kopecsko.hu e-mail címünkre!