Útmutatás

Csúszásgátló szalaggal megakadályozhatja a baleseteket

Csúszásgátló szalag

Ne spóroljon a biztonságon Ön sem! Csúszásgátló szalaggal biztosíthatja a stabil közlekedési útvonalat lépcsők és feljárók esetén is. Ismerje meg a különféle termékeket, és használja ki ezek előnyeit!

Egy lakás, intézmény, vagy létesítmény kialakításakor mindenki nagy figyelmet fordít a színekre, a stílusra, a tökéletes összhangra, viszont a legtöbben megfeledkeznek a burkolóanyagok körültekintő megválasztásáról, ezek csúszásgátlási képességéről. Fontos, hogy erre is nagy figyelmet fordítson, mivel a balesetek nagy része a csúszásgátlás hiánya miatt következik be. Mit tehet, ha utólag veszi észre, hogy szükség van ennek a megoldására? Lehetősége van a felületek csúszósságát mérsékelni. Erre a célra szolgál többek között a csúszásgátló szalag, ami többféle változatban elérhető. A lépcsők fokainak szélére szintén kapható ipari ragasztófelülettel ellátott termék. Nincs más feladata, mint a lépcső élénél a lépőfelületre teljes szélességben felragasztani a csúszásgátló szalagot, így a legvizesebb cipőben, eső után sem kell tartani a balesettől. A csúszásgátló szalag lépcsőre, és más felületekre is könnyen beszerezhető, érdemes online tájékozódni.

Csúszásmentesítési technológiákkal foglalkozó cégünk, a Rinivi Antislip Kft. kiváló minőségű termékeket nyújt kedvező áron! Több, mint 10 éve kínálunk csúszásgátló szalagokat, és más eszközöket, amelyek sokat segíthetnek a balesetek megelőzésében. Bármilyen típusú járófelületet szeretne speciális módszerrel biztonságosabbá tenni, nálunk megtalálhatja a megfelelő megoldást. Csúszásgátló szalagot lépcsőre, és más felületre alakítható változatban is rendelhet tőlünk. Informálódjon részletesen a hazai és nemzetközi elvárásoknak megfelelő termékekről, valamint a csúszásgátló szalagok áráról a www.necsusszel.hu weboldalon!

Kerülje el az elcsúszásból adódó problémákat magas minőségű csúszásgátlók használatával! Fedje a balesetveszélyes burkolatokat csúszásgátló szalaggal, amellyel hatékonyan óvhatja az adott területen közlekedő emberek testi épségét! Megrendeléssel, és egyéb kérdéseivel kapcsolatban keressen bennünket a 06-70-2248585-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@necsusszel.hu e-mail címünkre!