Csoki szobrászat, avagy az ehető alkotások világa

2021 jan 21. | Kreativitás

A szobrászat rengeteg izgalmas lehetőséget rejt magában, hiszen a témát tekintve csak a fantázia szabhat határt az alkotásoknak. Azt azonban már nehéz elképzelni, hogy az alapanyagok terén sem kell a hagyományos megoldásokhoz ragaszkodni, hiszen egészen különleges ötletek is megvalósíthatóak. Mi lenne, ha olyan alapanyagból készülnének az alkotások, amit akár meg is lehet enni?

csoki szobrászat rendhagyó lehetőség, ami egyelőre kevésbé elterjedt hazánkban, de érdemes megismerkednie vele mindenkinek, aki nyitott az újdonságokra. Míg a hétköznapi életben a legtöbben egyszerűen beleharapnak a csokoládéba, addig vannak olyan művészek, akik egy láncfűrésszel látnak neki. A csoki szobrászat ugyanis a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egy meghatározott méretű csokoládétömböt faragnak a kívánt formára. A munka ugyan megköveteli, hogy a művész elmerüljön a feladatban, ennek ellenére a megrendelők figyelemmel kísérhetik a teljes alkotói folyamatot. A rendhagyó alapanyagnak köszönhetően a csoki szobrászat nem csak látványos, hanem egyben ízletes végeredménnyel is szolgál.

Érdekli a csoki szobrászat, és szívesen megismerkedne a szolgáltatásban rejlő lehetőségekkel? Az Ice-Art Bt. csapata bármilyen ötletet megvalósít! Munkánkat nagy rutinnal a hátunk mögött, egy professzionális Husqvarna láncfűrész segítségével végezzük. A csoki szobrászat témáját tekintve szárnyalhat a képzelet, hiszen az alkotás lehet egy kedvenc figura, de akár egy szerelmes üzenet vagy egy pikáns meglepetés is, ugyanakkor a méretet illetően is megvalósíthatóak egyedi elképzelések.

Amennyiben szeretné megismerni a csoki szobrászat részleteit, esetleg szívesen tájékozódna egyéb különleges munkáinkról, mint a homokszobrászat vagy a jégszobrászat, látogasson el a www.iceart.hu weboldalra! Ha szeretne ajánlatot kérni, megosztaná velünk ötleteit, esetleg kérdése lenne, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén! Rendelkezésére állunk a +36-20-949-5032-es telefonszámon, valamint az iceart@iceart.hu e-mail címen!