Családi házak generálkivitelezése könnyűszerkezetes megoldással is!

2019 okt 25. | Felújítás

A fejlődés az építőiparban is töretlen, bár valamivel lassabb, mint más területeken, de ma már megkerülhetetlennek számít a könnyűszerkezetes építési mód, így a családi házak generálkivitelezése is egyre többször ezzel a technológiával valósul meg. Hazánkban még nem annyira elterjedt a módszer, de lassanként a magyarok is belátják, hogy annyi előnnyel rendelkezik, ami mellett már nem lehet szó nélkül elmenni.

Tőlünk nyugatra, főleg az Amerikai Egyesült Államokban megszokott, hogy egy családi ház generálkivitelezése könnyűszerkezetes technológiával valósul meg, de egyre gyakoribb Európában is, sőt, más kontinenseken, például Ausztráliában is meghonosodott már ez a módszer. Persze még mindig rengeteg a téglaépület, és az építkezések nagy része is a hagyományos módon zajlik, de a könnyűszerkezetes házak is felzárkóznak lassan, és ez nagyrészt az előnyeiknek köszönhető.

Ha a családi ház generálkivitelezése könnyűszerkezetes megoldásokkal folyik, akkor az építkezés időtartama lerövidül, méghozzá nem kevéssel: egy téglaház építésének ideje alatt akár három-négy könnyűszerkezetes házat is fel lehet építeni technológiától függően, ha pedig elkészült, akkor jönnek a hosszabb távú előnyök! Az energiatakarékosság össze sem vethető egy téglaházéval, annyira hatékony: egy könnyűszerkezetes házból viszonylag könnyen lehet passzívházat is csinálni, de a legmagasabb energiahatékonysági besorolást automatikusan megkaphatja az új épület, ha a megfelelő szigeteléssel látják el. Egy másik, szintén nem elhanyagolható előny a hasznos alapterület nagysága. A könnyűszerkezetes házaknak valamivel vékonyabbak a falai, mint egy hagyományos téglaházé, amiből az következik, hogy azonos alapterület esetén a könnyűszerkezetes ház belső terei nagyobbak, mint a másiké.

Cégünk, a Mérnök Angyal Kft. közel húsz éves szakmai tapasztalattal és többek között könnyűszerkezetes technológiával is vállalja a családi házak generálkivitelezését. Ha minket és a könnyűszerkezetes technológiát választja, nem csak időt, de pénzt is spórolhat. Keresse fel a www.angyalhazak.hu címen elérhető weboldalunkat, és olvasson bővebben tevékenységünkről!

Amennyiben családi házának generálkivitelezését szeretné ránk bízni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken: hívja a 06-30-370-1601-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az angyalgyorgy@angyalhazak.hu e-mail címünkre!