Búcsúzzon nagytestű kedvencétől kisállathamvasztással!

2019 szept 27. | Útmutatás

Az állatok eltemetése nem tartozik az egyszerű feladatok közé, hiszen fizikailag és lelkileg egyaránt megpróbáltató a gazda számára az, hogy saját maga földelje el szeretett házikedvence élettelen testét. Egy nagyobb testű kutyát különösen nehéz eltemetni, hiszen megfelelő mélységű gödröt kell ásni, és még a súlyos testet be is kell emelni a mélységbe, erre pedig nem mindegyik tulajdonos képes. Egy ilyen helyzetben érdemes inkább a kisállathamvasztást választani a végső búcsúhoz.

A kisállathamvasztás a legméltóbb formája annak, hogy egy gazdi búcsút vehessen szeretett nagytestű kutyájától. Ezesetben az állat tulajdonosának nem kell foglalkoznia a megfelelő méretű gödör ásásával, sem a test emelgetésével. A kisállathamvasztás során a test mozgatásáról szakemberek gondoskodnak, akik egy mobil berendezésbe helyezik a tetemet, majd megkezdik annak elhamvasztását. Korábban gyakran lehet hallani azt a pletykát, hogy a kisállathamvasztás során más állatok is bekerülnek a hamvasztóba, azonban nálunk ez nem igaz, erről pedig a gazda a saját szemével is meggyőződhet.

A kisállathamvasztással rengeteg fizikai és lelki tehertől kímélhetik meg magukat az emberek, és még a földi maradványoktól sem kell végleg megválni. Azok környezetében, akik társasházban vagy panelban élnek, egyáltalán nem lenne lehetőség egy nagytestű kutya temetésére. A kisállathamvasztás során kapott urna viszont a gazdinál maradhat az ingatlanban, így pedig sokaknak könnyebb feldolgozni a veszteséget.

Ha szeretne nagytestű kutyájától méltó körülmények között búcsút venni, forduljon bizalommal cégünkhöz! Ügyfeleinknek megbízható és színvonalas szolgáltatást nyújtunk a kisállathamvasztáskor, kedvező áron, így szolgáltatásunk bárki számára elérhető. Bővebb információkért keresse fel honlapunkat, amit a www.tetemszallitasbudapesten.com címen ér el! Ha kérdése lenne, vagy szeretné igénybe venni a kisállathamvasztást, keressen minket telefonon, a 06-30-311-7788-as számon vagy küldjön üzenetet weboldalunkon keresztül!