Útmutatás

Bontás utáni alkatrészek újrahasznosítása – Tegyen a környezetéért!

Nem tudja, hol tárolja a forgalomból kivont járművét? Totálkáros lett az autója, ezért sajnos meg kell válnia tőle? A legjobb megoldás, ha regisztrált autóbontót keres fel, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre, az alkatrészek újrahasznosítására.

Sokan elrakják a különféle dolgokat arra gondolva, hogy még jók lehetnek valamire. A forgalomból kivont, és a totálkáros autók esetében ez nem olyan egyszerű, hiszen nagy helyre van szükség. Az alkatrészek újrahasznosítása megoldható, viszont ehhez elengedhetetlen a szakszerű bontás, és az egyes elemek alapos ellenőrzése. Az autó elemei, a fémek, szerves és szervetlen anyagok negatív hatást gyakorolnak a természetre, ezért fontos, hogy ezektől minél hamarabb, szabályosan váljon meg.

Autóbontóban szakemberekre bízhatja a gépjármű bontását, majd sor kerülhet az alkatrészek újrahasznosítására. Egyre több gyártó használja ki az alkatrészek újrahasznosításának lehetőségét, és mutatós, tartós termékeket készítenek a különböző elemekből. Autógumikból például kerti hinta, dohányzóasztal, kutyaágy és számos más használati tárgy készíthető. A kiváló állapotban lévő textilek szintén felhasználhatók a különféle ruhákhoz, kiegészítőkhöz.

Beck&Beck Autóbontónk Budapesten teljes körű szolgáltatást nyújt, így nem csak az autóbontást vállaljuk, hanem a hulladékok feldolgozását és kezelését is. Nagyon fontosnak tartjuk a környezet hatékony védelmét, ezért kiemelt figyelmet fordítunk az alkatrészek újrahasznosítására. Regisztrált, korszerű autóbontónkban kedvező áron vásároljuk fel a feleslegessé vált járműveket. Nagy tapasztalattal, gyorsan és rugalmasan intézzük a tranzakciókat. Bővebb információért látogasson el a www.autobontobudapest.hu weboldalra!

Váljon meg minél hamarabb a feleslegessé vált autójától! Részesítse Ön is előnyben az alkatrészek újrahasznosítását! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal a 06-1-207-1474-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@beckbonto.hu e-mail címünkre!