Biztonságos és gyors munkavégzés? Használjon kiváló szalámi szeletelőt!

2019 szept 20. | Útmutatás

Felmerült már Önben is a kérdés, hogy milyen az ideális szeletelőgép? Ha felvágottak feldolgozására készül, többféle szalámi szeletelő közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb készüléket!

A különböző típusú szeletelőgépek óriási segítséget nyújtanak a mindennapok során. Sokkal egyszerűbb és biztonságosabb a használatuk, mint a késeké vagy a hagyományos, nem elektromos szeletelőké. A szendvicsek készítésénél, az üzletek pultjaiban és a vendéglátóipari egységek konyháiban egyaránt nagy szükség van szalámi szeletelőre.

Amiért mindenképp megéri a célnak megfelelő, kiváló minőségű, megbízható szalámi szeletelőt működtetni:

  • Percek alatt szeletelhet nagy mennyiséget
  • Tökéletes vékonyságú szeleteket szolgálhat fel
  • Megkímélheti magát a fáradtságos munkától
  • Könnyen felkészülhet egyszerre sok ember kiszolgálására

Ha gyakran van szükség nagy mennyiség szeletelésére, érdemes olyan szalámi szeletelőt választani, ami az áru kifogyása esetén automatikusan leáll. Ennek köszönhetően megkímélheti magát a kellemetlenségektől anélkül, hogy megvárná, amíg végez a gép a feladattal. Találhat biztonsági relével, késélvédővel és reteszelővel ellátott szalámi szeletelőt, ami teljes mértékben óvja a sérülésektől.

Személyre szabott, félautomata és automata szalámi szeletelőket kínálunk elérhető áron cégünk, a Kőlux Kft. webáruházában. Ma-Ga termékeket forgalmazunk, amelyek eleget tesznek minden igénynek. A munkaterületének megfelelően választhatja ki azt a készüléket, amellyel hatékonyabban, gyorsabban, ugyanakkor biztonságosan végezheti a munkáját. Tekintse meg a tőlünk beszerezhető szalámi szeletelőket, és olvasson róluk részletesen a www.ma-ga.hu internetes oldalunkon!

Használja ki a profi készülékek által nyújtott előnyöket, és egyszerűsítsen, gyorsítson a munkáján! Tegye lehetővé, hogy kollégái biztonságosan, ugyanakkor gördülékenyen tudjanak dolgozni! Bármilyen kérdése merül fel a szalámi szeletelőkkel kapcsolatban, keressen bennünket a 06-20-957-4553-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@ma-ga.hu e-mail címünkre!