Lakásberendezés

Belsőépítészet – Elképzeléseinek megvalósítása magas színvonalon, költséghatékonyan

belsőépítészet

Szeretne olyan környezetben élni, ahol igazán jól érzi magát a hét minden napján? Rengeteg ötlete van, de nem tudja, hogyan valósítsa meg ezeket egyszerűen és költséghatékonyan? Hasznos tanácsokat kaphat, és stílusos, komfortos, kényelmes belső teret alakíthat ki, ha szakemberek segítségét kéri, akik magas színvonalú belsőépítészeti szolgáltatást nyújtanak.

belsőépítészet az építészet olyan ágazata, amiben az egyensúlynak, a harmóniának kiemelt szerepe van. Minden egyes lakásban rengeteg lehetőség rejlik, ezért bármekkora helyiségek kialakítása előtt áll, érdemes belsőépítész véleményét kérni. A belsőépítészettel foglalkozó szakember felvázolja az adott igényeknek megfelelő összes megoldást, elfogultság nélkül javasol, és olyan ötleteket ad, amelyek esetleg fel sem merültek Önben. A belsőépítészeti tervezés folyamán legalább három alkalommal egyeztethet a tervezővel. Legelőször a helyszíni felmérésre, majd a vázlattervek elkészítésére kerül sor, végül az ajánlati terveket, a színes látványterveket tekintheti meg. Mindezeknek köszönhetően nem éri meglepetés a kivitelezést követően, hiszen ezt megelőzően folyamatosan egyeztethet, és lehetősége van változtatni.

Ha új házat épít, felújít, vagy lakása kialakítását tervezi, és szeretne különleges, egyedi igényeinek teljes mértékben megfelelő életteret, vegye igénybe cégünk, a New Age Interior Kft. színvonalas belsőépítészeti szolgáltatását! Nagyon fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, naprakészek vagyunk az aktuális trendeket, stílusokat illetően, és korszerű technikát alkalmazunk, kiváló minőségű anyagokat használunk fel a munkánk során. Segítünk a belsőépítészeti stílusok világában eligazodni, a különböző elemeket, anyagokat összehangolni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az egyéniségéhez illő, otthonos belső tér kialakítására kerüljön sor.

Tudjon meg többet a tevékenységünkről, és ismerkedjen meg közelebbről a belsőépítészeti stílusokkal a www.newage-interior.hu weboldalon! Hozza ki a legjobbat az ingatlanból a segítségünkkel! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-9293890-es telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a matezsolt@newage-interior.hu címünkre!