Felújítás

Az autóüveg fóliázás előnyei

Autóüveg fóliázás

Gyakran autózik, és nagyon zavarja a beszűrődő erős fény? Szeretne biztonságosabb és kényelmesebb környezetben utazni? Autóüveg fóliázással több szempontból eleget tehet az igényeinek, ráadásul a jármű feltörésének esélyét is csökkentheti.

Az autóüveg fóliázás nem csak tuning, hanem jelentős mértékű védelmet is jelent. A hő, az UV-sugárzás, a tolvajok ellen, valamint ha baleset történik, az üvegszilánkoktól egyaránt óvhatja magát, és az utastársait. Az autófóliák többféle típusa áll a rendelkezésére, amelyek közül szakemberek segítenek Önnek a legmegfelelőbb terméket kiválasztani. Minden fóliát az ipar legerősebb és legtartósabb, karcmentesített rétegével látnak el, így az ablakok mozgatása közben sem sérülhetnek. Fontos, hogy tájékozódjon az autóüveg fóliázással kapcsolatos szabályokról, és a korlátozást figyelembe véve használja ki az autóüveg fóliázás előnyeit. A szélvédőre a napellenző vonaláig tetszőleges sötétségű fényvédő csíkot lehet elhelyezni, az üvegfelület többi részére minimum 75% látható fényáteresztéssel telepíthető a fólia, az első oldalsó ablakokra pedig minimum 70% az előírás.

Az üvegre ragasztható védőréteg rengeteg pozitív tulajdonsággal bír, megéri Önnek is az autóüveg fóliázás mellett dönteni, mivel:

  • Gátolja a belátást.

  • Távol tartja a káros sugárzást.

  • Meggátolja az utastér felforrósodását.

  • Nem zavarja a kilátást.

  • Baleset esetén szilánkvédelmet biztosít.

A Bestfólia munkatársaiként magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk, készséggel állunk a rendelkezésére a kialakult kellemetlen időszakban is! Nagy tapasztalattal, akár néhány órán belül vállaljuk az autóüveg fóliázást. Kedvező áron kínálunk különböző típusú autófóliákat, amelyek közül a célnak megfelelően, és egyéni igényei szerint választhat. Hasznos tanácsokkal látjuk el, hogy a lehető legjobb eredményre jusson. Informálódjon részletesen a magas minőségű termékeinkről, és szakembereink tevékenységéről a www.autofolia.net weboldalon!

Az autóüveg fóliázásnak köszönhetően hűvösebb és biztonságosabb lesz a járműve! Növelje az autó esztétikai értékét, és óvja a saját, illetve az utastérben tartózkodók épségét megfelelő típusú fóliával! Kérje a segítségünket, és tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-30-9243168-as, vagy a 06-30-6861644-es telefonszámunkon!